Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! Un preot se lauda pe Instagram cu haine si accesorii Louis Vuitton si Gucci!

Publicat: 10 Dec. 2018, 12:38 Life
Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! Un preot se lauda pe Instagram cu haine si accesorii Louis Vuitton si Gucci!

Se pare ca in toate tarile lumii unii preoti ajung sa castige extrem de multi bani dar unii isi si expun ostentativ avutia.

Un preot se lauda pe Instagram cu haine si accesorii Louis Vuitton si Gucci! Preotul a devenit celebru pe plan international dupa ce enoriasii au vazut pe Instagramul lui pe ce se duc banii lor.

Protopopul Veaceslav Baskakov este acum cercetat disciplinar dupa ce impotriva lui au fost depuse mai multe plangeri. Comisia disciplinară a eparhiei din orașul Tver, Rusia va examina cazul sau dupa ce s-a dovedit ca acesta publica sistematic pe contul său de Instagram fotografii cu genți și încălțăminte Louis Vuitton și Gucci. Autoritatile bisericesti vor sa-l traga la raspundere pe preot, dar nu pentru averea sa uriasa ci pentru faptul ca isi etaleaza aceste obiecte de lux.

Alexandr Volkov, șeful serviciului de presă al Patriarhului Kirill, a spus că protopopul va fi responsabilizat și atenționat ca „astfel de lucruri să nu se mai întâmple”. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei ruse a spus că pozele din Instagram ale lui Baskakov sunt „de prost gust” și a rugat membrii clerului să fie mai reținuți: viața lor „nu poate fi divizată în viață publică și viață personală”.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Dec. 2018, 12:38 Life
Pe aceeași temă