Lorena Balaci nu-si mai revine dupa moartea tatalui ei: „Nu ma mai fardez, nu mai ascult muzica, nu mai sunt cea care eram!” Ce a facut cu toate hainele ei este dureros!

Publicat: 10 Dec. 2018, 11:17 Vedete

Fiica lui Ilie Balaci nu-si revine nici acum. Vorbeste in premiera despre drama prin care a trecut.

Lorena Balaci: „Nu ma mai fardez, nu mai ascult muzica, nu mai sunt ce eram!” Lorena Balaci nu-si revine dupa moartea tatalui ei nici dupa 40 de zile de la inmormantare, atunci cand perioada de doliu ar putea sa fie incheiata.

Intr-un interviu acordat ziarului Click, Lorena Balaci a vorbit despre cosmarul prin care trece si care se pare ca nu se mai termina pentru ea. Desi nici inainte de decesul lui Ilie Balaci nu era o fire exuberanta si dornica de petreceri, dar acum mai mult ca oricand s-a inchis in ea. Tot in perioada de doliu si suferinta Lorena si-a tatuaj pe bratul stang, «Tati, de la 8 la infinit», cu referire la data de naştere a lui Ilie Balaci şi a numărului 8 pe care îl purta pe tricou în anii de glorie. După parastasul de 40 de zile pe care Lorena l-a făcut pentru tatăl ei în data de 24 noiembrie la Craiova, fosta soţie a fotbalistului Eugen Trică şi-a găsit resurse să povestească prin ce a trecut

„Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii (n.r. Atanasie, 14 ani şi jumătate, şi Hristu, 19 ani), sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi.” a declarat Lorena pentru Click.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Dec. 2018, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă