Apartamentul de 3 camere in care a trait Kate Middleton cu sora si parintii ei inainte sa se marite este de vanzare! Cum arata casa ei cand inca nu visa ca va ajunge in familia regala!

Publicat: 10 Dec. 2018, 12:09 Vedete

Familia ei a fost una tipic englezeasca iar casa lor era una modesta dupa actualele ei standarde.

Apartamentul de 3 camere in care a trait Kate Middleton cu sora si parintii ei. Kate Middleton si sora ei Pippa provin dintr-o familie din clasa medie-superioara din Anglia si au locuit cu parintii lor intr-un apartament care acum costa o avere.

Apartamentul este situat in cartierul Chelsea, unul foarte apreciat din Londra si destul de scump. Aici parintii actualei Ducess de Cambridge au cumparat un apartament cu 3 camere in 2002 si toata familia a locuit in el pana cand cele doua fete s-au maritat. Acum parintii lui Kate Middleton vor sa se mute si ei din apartament si l-au oferit spre vanzare si sunt pe cale sa faca o afacere foarte buna. In 2002 au platit pe el suma de 780.000 de lire iar acum imobilul valoreaza aproape 2 milioane de lire. Apartamentul este foarte frumos decorat intr-un stil clasic englezesc si inca arata ca un imobil extrem de primitor si calduros.

Culorile din apartament sunt neutre, in general mult alb si mult crem. Baia principala are marmura pe jos si o cada obisnuita. Nimic spectaculos nu face acest apartament sa para unul extravagant in care ar fi locuit candva un actual membru de seama al familiei regale. Casa este cu atat mai „englezeasca” cu cat apartamentul de 3 dormitoare se intinde pe 3 etaje cu o scara interioara gandita si ea in stil clasic. Din cate se pare motivul pentru care familia lui Kate a decis sa vanda apartamentul este necunoscut, dar se pare ca nu prea mai au nevoie de el in aceasta perioada.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Dec. 2018, 12:09 Vedete
Pe aceeași temă