Prima reacție a Casei Regale Britanice, după ce Ducii de Sussex au anunțat că se distanțează

Publicat: 11 ian. 2020, 09:01 Autor: Hermina Hagianu News

Ducii de Sussex au anunțat recent faptul că intenționează să se distanțeze de Casa Regală și să devină independeți financiar. Acest anunț a creat o întreagă isterie, iar presa britanică o consideră vinovată pe Meghan pentru această decizie. Casa Regală a avut prima reacție oficială.

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor renunța la statutul membri seniori ai familiei regale, ceea ce a scandalizat pe mulți fani ai familiei regale.

Cei doi au mai spus de asemenea că vor continua să o sprijine necondiționat pe regină, chiar dacă planurile lor de viitor nu mai coincid cu cele ale Casei Regale.

Prima reacție a Casei Regale Britanice, după ce Ducii de Sussex au anunțat că se distanțează

Reacția oficială a Casei Regale a fost foarte scurtă, iar în presă se speculează că regina nu a fost consultată înainte de luarea acestei decizii atât de importante.

„Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Le înțelegem dorința de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate care vor dura mult”, se arată în comunicatul emis de Palatul Buckingham.

Nu este greu de înțeles de ce s-a ajuns la o astfel de decizie. Meghan Markle a fost în ultimul timp ținta numărul 1 a tabloidelor britanice, fiind de-a dreptul hărțuită în numeroase articole.

Publicat: 11 ian. 2020, 09:01 Autor: Hermina Hagianu News
Pe aceeași temă