Scandal la Casa Regală! Meghan declară război Reginei: „Sângele apă nu se face!”

Publicat: 23 Feb. 2020, 12:01 Vedete

Neînțelegerile de la Casa Regală a Marii Britanii iau amploare. După ce oficialii de la Palatul Buckingham au anunţat că Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor mai putea folosi brandul regal Sussex Royal, o dată cu renunţarea la atribuţiile monarhice, Meghan a răbufnit.  

Meghan Markle o contrazice pe regina Elisabeta şi susţine că nu există nici un temei legal pentru o astfel de decizie umilitoare, în condiţiile în care cei doi au investit sume mari de bani în activităţi de marketing care poarta antentul Sussex Royal.

Potrivit publicaţiei „The Sun”, Meghan le-ar fi spus prietenilor apropiaţi că intenţionează să folosească brandul regal şi după data de 31 martie, când se va încheia oficial legătura cu Casa Regală.

Meghan s-a săturat de interdicţii şi controverse pe teme false, la fel ca şi Harry, care, la fel ca şi băieţelul Archie, au sânge nobil, lucru pe care nu-l poate contesta nimeni. Sângele apă nu se face”, spune o apropiată a cuplului.

Meghan ar fi spus că proiectele pe care le vor dezvolta în viitor au rolul de a promova brandul regal şi nimeni nu va profita de pe urma acestuia. De la 1 aprilie, ducii de Sussex nu vor mai avea un birou la Palatul Buckingham şi vor fi reprezentaţi de o echipă a fundaţiei lor.

Harry a subliniat că el şi Meghan „nu fug” de responsbilităţi, dar vor să aibă o viaţă de familie liniştită şi discretă.

„Marea Britanie este casa mea şi un loc pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba vreodată”, a mai spus prinţul Harry.

Ce se întâmplă acum cu finanțele celebrului cuplu

Totuși, și în cazul în care cei doi nu vor putea folosi celebrul brand regal, cei doi nu vor duce lipsă de bani. Ar fi suficient ca Ducii de Sussex să fie de acord să-și scrie memoriile. În acest fel au procedat fostul președinte al SUA, Barack Obama și soția acestuia, Michelle Obama. În 2017, cei doi au primit de la editura Penguin Random House nu mai puțin de 65 de milioane de euro pentru celebrul volum.

În plus, Prințul Harry și Meghan Markle pot fi plătiți regește și pentru discursurile motivaționale. Doar un astfel de eveniment le-ar putea aduce în cont peste 300.000 de lire sterline. La toate acestea se pot adăuga și aparițiile TV, dar și parteneriatele cu diferite branduri. Toate acestea pot fi extrem de rentabile din punct de vedere financiar.

Publicat: 23 Feb. 2020, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă