Prinţul Harry, interviu sincer! Cum este viaţa în SUA, cu Meghan Markle, după ruptura de familia regală britanică

Publicat: 27 Feb. 2021, 12:17 Vedete

Harry, duce de Sussex, şi-a surprins admiratorii după ce a acceptat să vorbească despre schimbările din viața sa în cadrul unui interviu. Mai mult decât atât, acesta a răspuns celor mai frecvente întrebări, precum motivul retragerii din familia regală sau care a fost cadoul primit de la regină de sărbători.

Prinţul Harry este o figură publică extrem de urmărită la nivel internaţional. Din nefericire, acest lucru a fost unul dintre cele mai importante motive care a stat şi la baza rupturii intens mediatizate de anul trecut, când ducii de Sussex au renunţat la îndatoririle regale şi au plecat în Statele Unite.

Ducele de Sussex a precizat că presa britanică i-a distrus „sănătatea mintală”.

„Mi-am spus: asta e toxic. Aşa că am acţionat la fel ca orice soţ şi tată”, a mărturisit Harry.

Harry şi Meghan Markle s-au desprins de familia regală britanică în ianuarie 2020, un pas care a fost privit la vremea respectivă în termeni de criză, scrie CNN. De atunci, ducii de Sussex s-au mutat la Los Angeles, unde au început să pună bazele unei vieţi noi.

Harry şi Meghan Markle, în război cu presa

Harry şi Meghan s-au aflat în mijlocul unui război îndelungat, cu multe procese împotriva presei, după ce au fost publicate și răspândite mai multe detalii din viața lor privată.

Harry a mai spus în cadrul interviului faptul că viaţa lui cu Meghan în SUA va fi „o continuare a activităţii din Marea Britanie”, dar într-o „versiune uşor diferită”.

„Viaţa mea va fi întotdeauna legată de serviciul public, iar Meghan mi s-a alăturat. Amândoi suntem bucuroşi să facem acest lucru”, a spus Harry.

În ciuda lucrurilor care au apărut în spațiul public, Harry spune că a păstrat legătura cu regina Elizabeth şi prinţul Philip.

„Ne-am văzut pe Zoom de câteva ori, Archie (fiul ducilor de Sussex – n.r.) le-a arătat cum aleargă”, a povestit el.

Viaţa alături de Meghan Markle şi micuțul Archie

De asemenea, Harry a abordat şi subiectul familiei, vorbind despre viaţa alături de soţie şi fiul lor, Archie. Printre detaliile inedite se numără şi primul cuvânt rostit de micuţ – „crocodil”. Cuplul a anunţat recent că aşteaptă un al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Pe lângă aceste lucruri, prințul a dezvăluit ce cadou a primit de la regină, cu ocazia sărbătorilor de iarnă: un aparat pentru vafe.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Feb. 2021, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă