Ce avere a moștenit prințul Harry de la prințesa Diana: ”Parcă știa dinainte ce se va întâmpla”

Publicat: 12 Mar. 2021, 14:12 Vedete
Ce avere a moștenit prințul Harry de la prințesa Diana: ”Parcă știa dinainte ce se va întâmpla”

Prințul Harry a făcut dezvăluiri despre averea pe care mama sa i-a lăsat-o. Acesta a recunoscut totodată, faptul că fără banii primiți de la Prințesa Diana nu și-ar fi permis să își întrețină familia în SUA, scrie The Telegraph.

Prințul Harry a declarat în cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey că din partea familiei sale nu mai primește niciun ajutor financiar și consideră faptul că mama sa ”a prevăzut acest moment”.

„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut face acest lucru. Parcă știa dinainte ce se va întâmpla și a fost alături de noi în acest proces”, spus Harry, care acum trăiește alături de soția sa în Los Angeles.

Când a murit, prințesa Diana le-a lăsat inițial celor doi fii ai ei, William și Harry, câte 6,5 milioane de lire fiecăruia. Însă banii au fost investiți, astfel că Harry a primit 10 milioane de lire în ziua în care a împlinit 30 de ani.

Pe lângă bani, cei doi prinți au mai primit și o serie de bunuri de valoare, precum costume de lux, rochii sau bijuterii ce au aparținut prințesei Diana.

Câți bani ar fi primit cuplul Meghan Markle – Prințul Harry în urma apariției în interviul cu Oprah

Ducii de Sussex au reușit să ”revolte” opinia publică în urma interviului pe care l-au avut cu prietena lor apropiată, celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte. În urma interviului, presa internațională a scris că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi încasat milioane de dolari. Însă, adevărul este cu totul altul.

La momentul la care interviul a fost difuzat, peste 17 milioane de telespectatori au urmărit declarațiile cuplului. Potrivit Spynews, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Însă, cei doi nu au primit niciun ban, iar declarațiile au fost făcute fără a încasa vreo sumă de bani.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Mar. 2021, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă