Meghan Markle și prințul Harry au fost alungați! Motivul real pentru care au plecat din Marea Britanie

Publicat: 07 feb. 2020, 13:51 Autor: Hermina Hagianu News

Meghan Markle și prințul Harry au hotărât în urmă cu câteva săptămâni să se retragă din Familia Regală și să renunțe la atribuțiile lor. Decizia lor a stârnit un val de reacții, însă acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care cei doi au ales să plece în Canada.

Actorul britanic Brian Cox a făcut dezvăluiri incredibile despre plecarea ducilor de Sussex. Acesta susține că prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au fost „alungaţi” din ţară, referindu-se la atacurile pe care cei doi le-au primit în mod reperat din partea presei și a oamenilor.

„Ei i-au forţat pe Meghan şi Harry să plece din ţară. Să o spunem direct, i-au alungat, şi da, nu am niciun dubiu, o parte dintre atacuri au fost rasiste”, a declarat Brian Cox pentru ES Magazine.

„Este oribil ce s-a întâmplat cu ei”, a mai spus Brian Cox.

”Ar trebui să înceapă un meci sângeros”

„Cred că regina Elisabeta a II-a este o femeie uimitoare, iar ceea ce a făcut este incredibil. Dar atunci când ea nu va mai fi printre noi, ar trebui să înceapă un meci sângeros, chiar cred asta. Nu vom pune capăt acestei rezistenţe feudale asupra culturii şi sistemului nostru până atunci”, a adăugat actorul.

Vecinii ducilor de Sussex nu mai au linişte

„Nu ne place ce se întâmplă. Lăsați-i în pace”, a declarat Anne Girling, o localnică.

„Sunt mândră că oamenii din comunitatea noastră au respectat dreptul la intimitate al ducilor. Nimeni nu a încercat să-i spioneze pe noii noștri vecini. Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea”, a spus o vecină a cuplului.

Publicat: 07 feb. 2020, 13:51 Autor: Hermina Hagianu News
Pe aceeași temă