Decizia luată de Familia Regală Britanică. Prințul Andrew și Ducii de Sussex au fost eliminați de pe site-ul oficial. Care este motivul

Publicat: 12 Aug. 2020, 12:52 Vedete

O nouă decizie luată de Familia Regală Britanică. Regina Elisabeta a II-a a luat decizia de a-i elimina de pe site-ul oficial pe Prințul Andrew și Ducii de Sussex,  Prințul Harry și Meghan Markle.

Decizia a fost luată de însăși Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Astfel, pe site-ul oficial al Familie Regale Britanice nu mai sunt Meghan Markle și Prințul Harry, dar și Prințul Andrew. După această modificare, prin site-ul oficial se pot accesa doar conturile de pe social media ale Reginei Elisabeta, unde apar și informații despre ceilalți membri. De asemenea, informațiile se pot accesa și de pe site-urile Palatului Kensington și Clarence House, acestea fiind dedicate Ducilor de Cambridge, Prințului William și soției sale, Camila Parker-Bowles, Ducesă de Cornwall.

Potrivit hotnews.ro, Prințul Andrew și-a închis contul oficial de Duce de York, după ce și-a dorit să fie ”neobservat”, după ce ar fi fost implicat în cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein. Scandalul respectiv l-a obligat să se retragă din funcțiile oficiale.

Lui Meghan Markle și Prințului Harry le-a fost interzis să folosească cuvântul ”roial” (din eng. ”royal”), după ce s-au retras din Familia Regală Britanică. De asemenea, i-a obligat să desființeze și fundația pe care au creat-o și pe care o împărțeau cu Ducii de Cambridge. Cele două familii nu s-ar înțelege atât de bine în prezent, scrie presa străină.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au plecat în vacanță

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au stat în izolare timp de patru luni de zile, pentru a se feri din calea noului coronavirus care a făcut numeroase victime la nivel mondial. Cei doi au părăsit castelul Widdsor și au plecat în vacanță, după patru luni de izolare la domiciliu. Vacanța o vor petrece la reședința regală de la Balmoral, Aberdeenshire până la începutul lunii octombrie.

Publicat: 12 Aug. 2020, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă