Câți bani primea Meghan Markle de la Regina Elisabeta. Suma este URIAȘĂ

Publicat: 06 Feb. 2020, 15:10 News

Înainte de a renunța la statutul de membri seniori ai Casei Regale britanice, ducii de Sussex primeau un salariu de la Regina Elisabeta. Cheltuielile lor erau suportate în mare parte de contribuabilii din Regatul Unit şi de prinţul Charles.

Nu există, însă, o sumă clară pe care ar fi cheltuit-o Meghan şi Harry pe an, dar se presupune că aceasta ar depăşi 3 milioane de dolari, doar că în aceste calcule nu erau incluse cheltuielile pe care le-au făcut pentru renovarea reşedinţei Frogmore Cottage, care s-ar ridica la alte 3 milioane de dolari.

De unde mai primesc bani ducii de Sussex în prezent

Regina Elisabeta anunţa la începutul acestui an că ducii Sussex s-au decis să dea înapoi Casei Regale suma pe care au cheltuit-o pentru renovarea casei în care au locuit.

Momentan nu este clar de unde și cum vor câștiga bani, mai ales că s-au mutat în Canada. Potrivit mai multor informații, Meghan Markle ar fi dispusă să-și reia cariera de actriță.

De asemenea, conform presei britanice, prinţul Charles ar fi luat hotărârea ca timp de un an de zile să îi mai susţină financiar pe cei doi, dar nu se ştie cu exactitate dacă va folosi din veniturile proprii sau din cele ale Ducatului de Cornwall şi nici câţi bani le va da, potrivit verdict.ro.

Publicat: 06 Feb. 2020, 15:10 News
Pe aceeași temă