Dezvăluiri incredibile din intimitatea Ducilor de Sussex. Cum fac amor cei doi: „Au renunţat la protecţie şi…”

Publicat: 01 Feb. 2020, 11:37 Vedete

Prințul Harry și Meghan Markle s-au aflat, de la începutul relaţiei lor în atenţia presei. S-au speculat multe lucruri despre cei doi, iar în ultimul timp s-a vorbit chiar şi despre un divorţ. Ultimele zvonuri au legătură cu intimitatea cuplului, iar informaţiile apărute în spaţiul public au dat naştere altor discuţii.

Se pare că şi viața sexuală a cuplului a fost pusă ”sub lupă”, iar curioşii au aflat că Meghan și Harry… fac sex neprotejat. Au renunțat la protecție imediat după căsătorie, atunci când doreau să devină părinți, iar această stare de fapt se menține – conform informațiilor din media și acum.

Ducii de Sussex, hărţuiţi de paparazzi

După ce au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Canada. Cei doi credeau că şi-au găsit în sfârşit liniştea, însă se confruntă cu o problemă majoră: sunt hărțuiți de papparazzi.

Potrivit The Mirror, surse apropiate ale Familiei Regale au declarat că Charles și William au înțeles perfect situația neplăcută cu care se confruntă Ducii de Sussex, motiv pentru care le-ar fi propus acestora să revină în Regatul Unit fără să-și reia îndatoririle regale. Se pare că cei doi se tem că presiunea exercitată asupra ducilor pe insula din Vancouver, unde locuiesc, ar putea avea un impact major asupra cuplului.

“Palatul este foarte îngrijorat cu privire la situația Ducilor de Sussex. În afara familiei, ei sunt foarte vulnerabili“, a declarat o sursă pentru The Sunday Times.

Publicat: 01 Feb. 2020, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă