Câți bani pot face Meghan Markle și Prințul Harry dacă pun mâna pe brandul Sussex Royal

Publicat: 09 feb. 2020, 10:30 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Câți bani pot face Meghan Markle și Prințul Harry dacă pun mâna pe brandul Sussex Royal

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au șanse mari să pună mâna pe o avere colosală cu ajutorul brandului Sussex Royal. După ce au zguduit Casa Regală cu anunțul făcut la începutul lunii ianuarie a acestui an, când au decis să renunțe la statutul de membri ”seniori” ai familei regale britanice, Ducii de Sussex și-au stabilit deja primele obiective pentru a-și obține independența financiară. În iunie 2019, și-au înregistrat marca Sussex Royal în Uniunea Europeană, Australia, SUA și Canada. De asemenea, Ducii de Sussex au dorit ca marca regală să fie recunoscută și la nivel mondial și astfel  au depus cerere și la ”World Intellectual Property Organization”, una dintre agențiile specializate în acest domeniu.

Marca Sussex Royal le poate aduce 1 miliard de lire sterline

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut deja primii pași în lumea afacerilor. Cei doi au marcat peste 100 de articole cu ”Sussex Royal”: de la tricouri și șosete, până la stilouri, calendare sau chiar cărți poștale. Ducii de Sussex vor să-și extindă considerabil această afacere și mai au cereri depuse pentru a înregistra cu această marcă mult mai multe produse, dar și diferite activități. Astfel, marca regală Sussex Royal va fi folosită pentru articole vestimentare, cum ar fi tricouri, rochii, costume, jachete, paltoane, pălării sau chiar pijamale, dar și pentru încălțăminte. Pe lista mărcii Sussex Royal vor fi însă și diferite proiecte de voluntariat, toate în scopuri caritabile. Experții au estimat că celebrul cuplu ar putea obține venituri enorme doar de pe urma acestei mărci. Astfel, Sussex Royal le poate aduce o avere cuprinsă între 400 de milioane și un miliard de lire sterline.

lipa in care fiica sa a spus da celui cu care isi va petrece viata a emotionat-o profund pe Doria
Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018

Totuși, chiar și în cazul în care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor reuși să înregistreze celebrul brand regal, cei doi nu vor duce lipsă de bani. Ar fi suficient ca Ducii de Sussex să fie de acord să-și scrie memoriile, cum au procedat fostul președinte al SUA, Barack Obama și soția acestuia, Michelle Obama. În 2017, cei doi au primit de la editura Penguin Random House nu mai puțin de 65 de milioane de euro pentru celebrul volum. În plus, Prințul Harry și Meghan Markle pot fi plătiți regește și pentru discursurile motivaționale, la care amândoi se descurcă excelent. Doar un astfel de eveniment le-ar putea aduce în cont peste 300.000 de lire sterline. La toate acestea se pot adăuga și aparițiile TV, dar și parteneriatele cu diferite branduri, care pot fi extrem de rentabile din punct de vedere financiar.

De ce Meghan Markle renunta la bone pe banda rulanta
Fiul cuplului, Archie Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai 2019

Asta fără să punem la socoteală faptul că cei doi au oricum strânsă o avere deloc de neglijat. Prințul Harry a moștenit de la mama sa, Prințesa Diana, 20 de milioane de lire sterline, la care se adaugă și banii lăsați de stră-străbunica sa, Regina Mamă, 7 milioane de lire sterline. Și Meghan Markle are în conturi aproximativ 4 milioane de lire sterline, bani pe care i-a câștigat înainte de a se căsători cu Prințul Harry, pe vremea când era actriță.

Un doctor din Australia le-a stricat planurile de afaceri Ducilor de Sussex

Deși au depus de câteva luni cererea de a înregistra marca Sussex Royal, Prințul Harry și Meghan Markle au început să întâmpine primele probleme. Un doctor din Australia, Benjamin Worcester, a depus o contestație la cererea făcută de Ducii de Sussex. Perioada legală în care cineva ar fi avut dreptul de a contesta intenția Ducilor de Sussex se întindea până pe 20 februarie, dar în urma plângerii efectuate de medicul australian, a fost extinsă până pe 20 martie. Încă nu se știu motivele pentru care Doctorul Worcester a luat această decizie, dar chiar și așa, Prințul Harry și Meghan Markle ar putea fi nevoiți să treacă printr-un proces legal pentru a obține dreptul de înregistrare a mărcii regale.

Publicat: 09 feb. 2020, 10:30 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă