Ducii de Sussex, probleme majore în Canada! Cine planifică întoarcerea celor doi în Anglia

Publicat: 29 Jan. 2020, 11:41 News

După ce au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Canada. Cei doi credeau că şi-au găsit în sfârşit liniştea, însă se confruntă cu o problemă majoră: sunt hărțuiți de papparazzi.

Potrivit The Mirror, surse apropiate ale Familiei Regale au declarat că Charles și William au înțeles perfect situația neplăcută cu care se confruntă Ducii de Sussex, motiv pentru care le-ar fi propus acestora să revină în Regatul Unit fără să-și reia îndatoririle regale. Se pare că cei doi se tem că presiunea exercitată asupra ducilor pe insula din Vancouver, unde locuiesc, ar putea avea un impact major asupra cuplului.

“Palatul este foarte îngrijorat cu privire la situația Ducilor de Sussex. În afara familiei, ei sunt foarte vulnerabili“, a declarat o sursă pentru The Sunday Times.

Se pare că William și Charles fac deja planuri pentru situația în care Harry și Meghan s-ar răzgândi și ar dori să se întoarcă în Anglia.

Vecinii ducilor de Sussex nu mai au linişte

„Nu ne place ce se întâmplă. Lăsați-i în pace”, a declarat Anne Girling, o localnică.

„Sunt mândră că oamenii din comunitatea noastră au respectat dreptul la intimitate al ducilor. Nimeni nu a încercat să-i spioneze pe noii noștri vecini. Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea”, a spus o vecină a cuplului.

Publicat: 29 Jan. 2020, 11:41 News
Pe aceeași temă