Cel mai mare secret a ieşit la iveală! Cum îl seduce Meghan Markle pe Harry?

Publicat: 04 Feb. 2020, 12:43 News
Cel mai mare secret a ieşit la iveală! Cum îl seduce Meghan Markle pe Harry?

Cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl promovează ori de câte ori are ocazia, Meghan Markle a declarat în mai multe interviuri că îi place să gătească acasă. Mai mult decât atât este știut faptul că Prințul Harry a cerut-o de soție în timp ce găteau împreună friptură. Însă, reţeta cu care reuşeşte să îl „ademenească” de fiecare dată pe acesta abia acum a ieşit la iveală.

Înainte ca Meghan să-l cunoască pe Harry și să-i devină logodnică, și ulterior soție, ea avea chiar și un blog de lifestyle, pe care publica adesea rețete culinare, rețete pentru cosmetice hand-made sau diverse ponturi pentru o viață mai sănătoasă. Din momentul în care Meghan Markle a intrat oficial în familia regală britanică, ea și-a închis acest blog, cât și toate conturile de pe rețelele de socializare.

Acum, una din rețetele preferate ale ducesei a devenită celebră pe internet drept „pâinea lui Meghan Markle”. Este vorba despre o pâine fără făină, pe care ea o numea, pe blogul său, „Pâinea care îți va schimba viața”, potrivit unica.ro.

Conform Ducesei de Sussex, pâinea se prepară foarte simplu.

Iată care sunt ingredientele:

  • 150 grame de semințe de floarea soarelui
  • 80 grame de semințe de in
  • 150 grame de alune de pădure sau migdale crude
  • 2 linguri de semințe de chia
  • o linguriță de sare de mare, fină
  • 4 linguri de tărâțe de Psyllium
  • o lingură de sirop de arțar
  • 3 linguri de ulei de cocos
  • 350 mililitri de apă

Mod de preparare:

Se combină toate ingredientele uscate într-o tavă din silicon. Se amestecă apoi, într-un alt recipient, siropul de arțar cu uleiul de cocos și apa. Amestecul lichid se toarnă peste ingredientele uscate, din tava de silicon. Se omogenizează. Mixul rezultat trebuie să stea acoperit minim două ore, la temperatura camerei, dar poate fi lăsat și peste noapte.

Se încălzește cuptorul la 175 grade Celsius, se pune tava din silicon pe grătarul din mijloc al cuptorului și se coace 20 de minute. Se scoate pâinea din forma de silicon, se întoarce, pentru a se coace și pe partea cealaltă, și se mai lasă la cuptor 20 – 30 de minute. La final, pâinea poate fi tăiată după ce s-a răcit complet. Depozitată într-o pungă de hârtie, ea poate rezista până la 5 zile.

Publicat: 04 Feb. 2020, 12:43 News
Pe aceeași temă