Ce crede Regina Elisabeta despre Kate Middleton. In sfarsit s-a aflat tot adevarul

Publicat: 15 dec. 2018, 15:08 Autor: Simona Vedete

Kate Middleton a intrat in familia regala britanica dupa 8 ani de relatie cu Printul William, iar motivul pentru care a durat atat se pare ca are legatura cu Regina.

Kate Middleton si Printul William au oficiat casatoria lor la Westminster Abbey, in cadrul unei ceremonii cu fast, care era pe punctul de a nus e realiza. Regina a fost foarte ingrijorata in privinta lui Kate.

Nici relatia in sine dintre Kate si William nu a fost linistita, ci plina de certuri si impacari, pana cand, in cele din urma, William s-a decis ca este timpul sa treaca in urmatoarea etapata a relatiei si a cerut-o in casatorie.

Katie Nicholl, autoarea cartii „The Making of a Royal Romance” a dezvaluit ca motivul pentru care William s-a decis atat de tarziu s-a datorat Reginei Elisabeta a II-a, care nu a fost de acord ca cei doi sa se casatoreasca pana cand Kate nu se va angaja.

„Regina avea îngrijorări grave și credea că Kate trebuia să aibă un loc de muncă și o identitate de sine stătător înainte să fie anunțată logodna ei cu prințul William” a spus autoarea.

Ce crede Regina Elisabeta despre Kate Middleton

Ce crede Regina Elisabeta despre Kate Middleton

„Ea (regina – n.r.) este unul dintre cei mai muncitori și activi membri ai familiei regale, în ciuda vârstei ei. Astfel, a considerat inacceptabil ca un viitor membru al familiei regale să nu aibă o slujbă cu normă întreagă.

A considerat că dacă Kate vrea să devină într-o zi consoarta lui William, atunci trebuie să aibă un loc de muncă bun. Să te plimbi doar dintr-o stațiune de vacanță de cinci stele în alta, nu este o ipostază prea bună, pentru o femeie tânără, care eventual va ajunge regină”, a mai spus aceasta.

La sugestia Reginei, Kate a inceput sa lucreze cu fundatia Starlight, care ajuta copiii bolnavi. Insa dupa casatorie, s-a implicat mult mai mult in toate activitatile familiei regale.

Publicat: 15 dec. 2018, 15:08 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×