Anna Lesko are un nou iubit! Cine este omul care a făcut-o să iubească din nou!

Publicat: 26 Nov. 2019, 15:49 Vedete

Anna Lesko și-a refăcut viața amoroasă la doar trei luni de la despărțirea de tatăl copilului ei.Potrivit informațiilor cancan.ro, noul iubit al artiseti face parte din lumea bună, dar i-a interzis să facă publică relația sau vreo imagine cu ei împreună.

La trei luni de când s-a despărțit de DJ Vinnie, Anna Lesko iubește din nou! Bărbatul care o face fericită pe excentrica artistă este cunoscut în lumea afacerilor și nu are nicio legătură cu showbizul românesc, potrivit Antena Stars.

Deși sunt la începutul poveștii de iubire, există o regulă destul de importantă pentru misteriorul iubit al cântăreței! Acesta i-a interzis vedetei să publice poze cu ei împreună sau să își asume relația, conform sursei amintită anterior. Motivul: afaceristul ține foarte mult la viața lui privată și nu își dorește să fie urmat de o armată de paparazzii și jurnaliști atunci când iese din casă.

La 40 de ani, Anna Lesko se poate lăuda cu un trup de zeiță și nu de puține ori a postat pe rețelele de socializare fotografii în ipostaze incendiare.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 26 Nov. 2019, 15:49 Vedete
Pe aceeași temă