Anna Lesko, mai sexy ca niciodată. Artista a pozat provocator, iar fotografiile au ajuns pe internet

Publicat: 05 Jan. 2020, 16:20 Vedete

Anna Lesko este fără dar și poate una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Cântăreața nu se lasă cu una cu două și reușește mai tot timpul să-i facă pe bărbați să-i urmească fotografiile minute în șir.

Anna Lesko este una dintre cele mai excentrice vedete de la noi, iar bărbații în dau roată de fiecare dată. Pentru că niciodată nu a fost o femeie timidă atunci când vine vorba despre fotografiile mai puțin decente, Anna Lesko a ales să facă din nou o ședință foto ce a atras imediat atenția bărbaților.

Cântăreața s-a fotografiat într-un body minuscul ce i-a lăsat foarte bine vedere la zonele intimente, însă acest lucru nu a dat-o deloc înapoi. Ba din contră, vedeta a strans mii de aprecieri la postarea pe care a făcut-o pe pagina ei de Instagram.

Până la vârsta sa, Anna Lesko a reușit să își mențină mereu un corp de invidiat, dar și un chip fără pic de imperfecțiuni. Ea are mare grijă la aspectul fizic și nu ratează niciodată ocazia de a-și etala formele apetisante în orice context.

Chiar dacă este mamică și trebuie să aibe grijă și de copilul său, Anna Lesko este mereu atentă și are grijă și cei ce o urmăresc pe contul său de socializare. Este foarte activă și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Publicat: 05 Jan. 2020, 16:20 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă