Viviana Sposub, primele declarații despre presupusa relație cu George Burcea: ”Când mă îndrăgostesc, uit de tot…”

Publicat: 10 Sep. 2020, 09:39 Vedete

Imaginile difuzate recent cu Viviana Sposub în timp ce se săruta cu George Burcea au creat un val de controverse în mediul online. După începerea emisiunii, frumoasa brunetă a făcut declarații și a explicat ce s-ar întâmpla dacă s-ar îndrăgosti în cadrul show-ului.

Deși cei doi nu au confirmat până acum că ar fi iubiți, imaginile arată cu totul altceva. Mai ales că până acum nu s-a aflat de vreun iubit al frumoasei brunete, iar despre George Burcea se știe că e despărțit de câteva luni de Andreea Bălan, femeia cu care are două fetițe.

”Când mă îndrăgostesc, uit de tot…”

După prima ediție a show-ului Ferma, Viviana Sposub a făcut câteva declarații destul de interesante.

”N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus Vivian Sposub.

Cine este Viviana Sposub, presupusa iubită a lui George Burcea

Viviana Sposub are 22 de ani și a absolvit cursurile Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. La câteva luni de la absolvire, șatena și-a încercat norocul în trustul Intact. Viviana Sposub a fost pe placul șefilor din Antene și… tinerei i s-a propus să prezinte rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

Din cauza faptului că era o împătimită a… festivalurilor și a petrecerilor, acest lucru nu a fost pe placul șefilor săi de la acea vreme, iar din nefericire pentru ea a fost ”pusă pe liber”.

După ce a fost concediată de la Antena 1, șatena și-a depus CV-ul la mai multe posturi de televiziune. Viviana a fost contactată de unul dintre șefii de la Kanal D, însă ea i-ar fi refuzat spunându-le clar și răspicat că este în negocieri cu cei de la TVR 1.

Doar că… Viviana nu a reușit să semneze niciun contract cu cei de la TVR 1, așa că prin intermediul unei cunoștințe, și-a depus CV-ul și la PRO TV. La scurt timp, focoasa șatenă s-a alăturat echipei ”Vorbește lumea”.

Publicat: 10 Sep. 2020, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă