„Aghiotantul” lui Măruță și super-dotata Viviana Sposub s-au închis în mașină după ce au luat cina împreună

Publicat: 10 Mar. 2020, 23:34 Vedete

Nu departe de acum patru luni s-a aflat că asistenta matinalului de la Pro TV, erotica Viviana Sposub trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Rusu, star-vloggerul de la iUmor. Asta nu îi interzice dreptul șatenei de a ieși la masă și cu alți bărbați, dacă aceștia îi sunt colegi, nu? Mai ales că și el este tot ”asistent”, însă în emisiunea lui Cătălin Măruță, așa că probabil au ce vorbi. Mai ales când se lasă noaptea, în mașină, când nu-i vede nimeni! 

Frumoasă, sexy, talentată, dar mai ales…super-dotată, asistenta emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Viviana Sposub are cu siguranță un fan club extrem de mare, în care s-au înscris mulți bărbați, mai mult sau mai puțin celebri.

O mare pânză de tristețe, să zicem așa, li s-a pus pe fețe când au aflat că și-a făcut iubit, în urmă cu doar patru luni. Ea a fost surprinsă sărutându-se cu Ionuț Rusu, star-vloggerul de la iUmor, moment în care și-au asumat și relația. Viviana Sposub a apărut foarte des în clipurile comice ale actorului, dar cei doi păreau doar colegi de distracție, până când comediantul a dat cărțile pe față, în stilul său caracteristic.

Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a mărturisit Ionuț Rusu pentru cancan.ro în urmă cu ceva timp în urmă.

După aceasta ”tragedie” care s-a abătut asupra fanilor ei, unii au bătut în retragere, alții, însă, mai curajoși, au încercat să lupte pentru inima șatenei cu bust extrem de generos.

Nu știm în ce categorie se încadrează Radu Ciucă, ”asistentul” lui Cătălin Măruță, cunoscut mai degrabă drept burlacul emisiunii lui, care își încearcă norocul (mai în glumă, mai în serios, cu toate fetele singure care vin în emisiune).

Acesta a invitat-o pe erotica lui colegă ”super-dotată” și ”foarte-cuplată” să ia cina cu el la un restaurant de pe Șoseaua Nordului. Au plecat împreună cu mașina domnului Ciucă, un Mini Cooper în care, după aia, într-un târziu în noapte, s-au simțit ca la ei acasă.

Au stat la taclale mult timp, și pe drumul spre casa Vivianei, dar și în parcarea din fața blocului ei, acolo unde deja atmosfera a devenit mai destinsă, iar asistenta s-a apropiat suspect de mult de… asistent.

Într-un final, după ce și-a făcut curaj să coboare și să urce în casă, șatena s-a uitat galeș în spate, pentru a-și lua rămas bun de la Ciucă și din priviri.

 

 

Publicat: 10 Mar. 2020, 23:34 Vedete
Pe aceeași temă