Motivul pentru care Andreea Bălan nu mai răspunde atacurilor fostului soț: ”Știe că dacă îl bagă în seamă el va…”

Publicat: 21 Sep. 2020, 09:02 Vedete

De când a început emisiunea Ferma, la care fostul soț al Andreei Bălan este concurent, au început și micile atacuri. George Burcea pare că nu ratează nicio ocazie să vorbească urât de celebra artistă, însă s-a aflat și motivul pentru care blondina nu a răspuns atacurilor acestuia.

De când este unul dintre concurenții de la ”Ferma”, George Burcea a avut grijă să le povestească apropiaților săi lucruri urâte despre Andreea Bălan și astfel să întoarcă povestea dintre ei în favoarea lui. Actorul încearcă să își facă aliați în procesul de divorț care urmează să se finalizeze în următoarea perioadă, iar așa aruncă tot felul de informații din relația lor în spațiul public.

Andreea Bălan nu răspunde atacurilor lui George Burcea

Dacă până acum, Andreea Bălan îi răspundea fostului său soț după ce acesta o ataca, iată că lucrurile s-au schimbat de o bună perioadă de timp, după ce artista s-a sfătuit cu apropiații săi. Prietenii vedetei i-au explicat acesteia că ar fi mult mai bine să ignore aceste lucruri până în momentul în care vor ajunge în fața Instanței.

”Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței. Știe că dacă îl bagă în seamă el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o cface acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițșele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint”,  a povestit un apropiat al artistei pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan, vacanță cu noul său iubit

Artista a profitat din plin de timpul liber pe care îl are și s-a relaxat la una dintre piscinele resortului. A publicat și câteva fotografii în costum de baie, iar reacția fanilor săi nu a întârziat să apară: ”Doamne cât de frumoasă poţi fi, eşti perfectă şi ai o familie frumoasă”/ ”Eşti super din toate punctele de vedere”.

Pentru că nu a publicat nicio fotografie alături de Tiberiu Argint, mulți s-au întrebat cu cine a plecat vedeta în vacanță. Însă, după câteva căutări, putem observa că partenerul vedetei a publicat de asemenea imagini pe rețelele de socializare din același resort.

Publicat: 21 Sep. 2020, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă