Dragostea îi priește! Cum s-a fotografiat Andreea Bălan cu cele două fiice ale sale: ”Atunci când ai doi prichindei…”

Publicat: 02 Sep. 2020, 11:53 Vedete

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a făcut o oprire până la munte alături de cele mici, pentru o zi de vis!

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan a reușit să plece câteva zile cu cele două fetițe ale sale, Clara și Ella, la munte, pentru a se recrea, dar și pentru a uita de probleme și de cât de mult are de muncă. Artista chiar a și filmat un vlog între timp, cu aventura de la munte, alături de fiicele sale și ale lui George Burcea. Îmbrăcate de plimbare, cu geanta pe umăr, cântăreața s-a lăsat fotografiată într-un cadru de poveste!

”Cine se scoală de dimineață, ajunge la munte ⛰, doar că, atunci când ai 2 prichindei năzdravani, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg (munte)👩‍👧‍👧”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

Cine se scoala de dimineata, ajunge la munte ⛰, doar ca, atunci cand ai 2 prichindei nazdravani, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ (munte)👩‍👧‍👧Aveti vlog nou pe you tube – LINK IN BIO – Peripetii la munte cu Ella si Clara 👧👶🍼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Andreea Bălan a ratat o vacanță în Grecia

Andreea Bălan le-a povestit fanilor ei, prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare, în care s-a confesat cu sinceritate, despre cea mai recentă dezamăgire din viața ei. Aceasta ar fi trebuit să plece, în Grecia, alături de Ella și Clara, însă nu a primit la timp împuternicirea notarială din partea soțului ei, pentru a ieși cu fetițele din țară.

„Dragii mei,
Având în vedere apariția unor articole tendențioase în presă care îmi tulbura viața de familie, articole menite să amplifice divorțul meu și să mă discrediteze în opinia publică, mă simt nevoită să vin cu următoarele precizări.

Nu de puține ori în cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept și a trebuit să mă apăr.
Armura mea a fost întodeauna adevărul și voi continua să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăsi țara împreună cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor”, a explicat vedeta.

Publicat: 02 Sep. 2020, 11:53 Vedete
Pe aceeași temă