Dansatorul Andreei Bălan a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! A fost trimis la spital

Publicat: 07 Dec. 2020, 09:51 Vedete

Vestea la care nimeni nu se aștepta: dansatorul Andreei Bălan, Petrișor, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost transferat la spital.

Este sezonul filmărilor pentru noaptea de Revelion, iar mai mulți artiști s-au adunat la filmările pentru noaptea dintre ani în show-ul pe care Dan Negru îl găzduiește anual la Antena 1. Pentru ca toată lumea să fie în siguranță, s-au luat toate măsurile de igienă și distanțare fizică. Însă, înainte de show, persoanele sunt testate rapid pentru coronavirus. Iar printre persoanele respective au fost și Andreea Bălan și Petrișor Ruge. Dansatorul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost dus la spital. Atunci, Andreea Bălan a fost nevoită să susțină un moment la filmări singură, fără partenerul ei. Totodată, au mai fost testate pozitiv și alte patru persoane din public, arată Cancan.

„Rezultatul iese pe loc și are acuratețe 90%. Au fost depistate pozitiv mai multe persoane din public, vreo 4-5. Surpriza a fost la Petrișor care a ieșit și el pozitiv, iar Andreea a fost nevoită să-și susțină momentul singură. A fost trimis la spital”, au declarat surse din preajma artiștilor participanți la Revelionul 2021 al lui Dan Negru pentru Impact.ro.

Cum se descurcă Andreea Bălan cu cele două fiice, după ce s-a separat de George Burcea

Recent, cântăreața Andreea Bălan a vorbit despre cât de greu e rolul de mamă singură, cu doi copii, și cum se descurcă pentru a face față obstacolelor.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a spus Andreea Bălan.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 07 Dec. 2020, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă