Scandal după ce George Burcea a vorbit despre căsnicia cu Andreea Bălan! ”Te plătește și acum pentru treabă?”

Publicat: 07 Oct. 2020, 11:11 Vedete

Pe rețelele de socializare se duce un ”război” între vedete. De data aceasta, în centrul atenției se află tot George Burcea și… Andreea Antonescu, amica Andreei Bălan!

În urmă cu 12 ore, pe social media, un tânăr care a lucrat cu artista Andreea Antonescu a scris un mesaj, în timp ce se uita la ”Ferma” de la Pro TV: ”Fără nici cea mai mică urmă de subiectivitate, și cine mă cunoaște chiar știe la ce mă refer, dar în acest context (like) Andreea Antonescu și (dislike) George Burcea”. În acel moment, actorul a replicat și a scris: ”Domnul Edi, hai să nu ne c***m pe noi, te rog. Tot persoana X te plătește și acum pentru treabă?”. Iar replicile vin în urma discuțiilor avute în timpul show-ului de la Pro Tv.

Actorul a făcut dezvăluiri în timpul emisiunii despre Andreea Bălan

Actorul George Burcea, concurent în emisiunea ”Ferma”, a făcut dezvăluiri din căsnicia cu artista Andreea Bălan, alături de care are și doi copii superbi. Relația dintre cei doi nu mai este una bună, însă de dragul celor mici trebuie să ”funcționeze”. În show, George Burcea a pornit o discuție despre Andreea Bălan, în condițiile în care el avea o dispută cu Andreea Antonescu.

„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r.) Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a spus George Burcea la ”Ferma” de la Pro TV.

”Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață”, a completat și Mihaela Rădulescu, arată Cancan.

„Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a mărturisit George Burcea.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Oct. 2020, 11:11 Vedete
Pe aceeași temă