George Burcea și Viviana Sposub au făcut un pas important în relație. Nimeni nu se aștepta la acest lucru

Publicat: 15 Dec. 2020, 09:41 Vedete

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din România. Recent, cei doi îndrăgostiți au făcut un pas important în relația lor, o mișcare la care nimeni nu se aștepta atât de repede. Actorul a dat din casă și le-a arătat fanilor lui despre ce este vorba.

Puțini sunt cei care știu faptul că George Burcea și Viviana sunt din același oraș. Astfel, fostul soț al Andreei Bălan a pus piciorul în prag și a decis că este momentul își cunoască părinții reciproc. Cei doi au mers împreună la Botoșani, iar prima oprire a fost acasă la frumoasa brunetă.

Întâlnirea a fost cu siguranță emoționantă, iar George Burcea a fost cel care a făcut anunțul și le-a arătat fanilor săi printr-o postare pe rețelele de socializare de ce se întâmplă în viața lor.

Fanii au putut vedea astfel faptul că povestea lor de dragoste este din ce în ce mai serioasă, iar lucrurile între cei doi merg pe drumul cel bun.

George Burcea a fost extrem de răsfățat de familia iubitei lui, iar viitoarea soacră i-a pregătit cea mai gustoasă masă pe care a mâncat-o vreodată după cum a spus chiar el.

Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea

În cadrul unui interviu recent, George Burcea a vorbit despre relația cu Viviana, dar și cum a reușit aceasta să îl cucerească. Celebrul actor explică faptul că lucrurile dintre ei s-au petrecut natural, însă începutul a fost destul de greu pentru amândoi.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 15 Dec. 2020, 09:41 Vedete
Pe aceeași temă