Ce fac Viviana Sposub și George Burcea când nu îi vede nimeni. Bruneta a dat tot din casă!

Publicat: 01 Dec. 2020, 15:11 Vedete

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, iar de atunci formează un cuplu extrem de frumos. Deși nimeni nu credea în povestea lor la început, cei doi și-au continuat relația chiar și după terminarea emisiunii. 

Cei doi îndrăgostiți nu s-au ferit niciodată să își arate afecțiunea în fața camerelor de filmat sau a colegilor. Mulți dintre aceștia au observat anumite lucruri, iar în ultima ediție a emisiunii ‘Ferma’ de la PRO TV, una dintre colegele Vivianei, Elena, a dezvăluit ritualul pe care îl are aceasta înainte de a ajuns în pat cu George Burcea.

Ce a dezvăluit Elena despre Viviana Sposub

La testimoniale, Elena a făcut dezvăluiri incredibile despre colega sa. Aceasta nu a avut nicio reținere și a mărturisit faptul că Viviana nu are deloc încredere în ea pentru că a observat faptul că tot timpul este machiată și aranjată, chiar și atunci când merge la somn.

”Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva”, a declarat Elena, la ‘Ferma’.

Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea

În cadrul unui interviu recent, George Burcea a vorbit despre relația cu Viviana, dar și cum a reușit aceasta să îl cucerească. Celebrul actor explică faptul că lucrurile dintre ei s-au petrecut natural, însă începutul a fost destul de greu pentru amândoi.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 01 Dec. 2020, 15:11 Vedete
Pe aceeași temă