Viviana Sposub a dat vestea cea mare! ”Sper că vă bucurați pentru mine și că…”

Publicat: 18 Jun. 2021, 10:37 Vedete

Viviana Sposub a oferit următorilor ei o veste mare! Tânăra de 23 de ani s-a întors în echipa ”Vorbește Lumea” de la Pro TV. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare!

Viviana Sposub a notat pe rețelele de socializare un anunț îmbucurător pentru mulți dintre urmăritorii ei! Tânăra în vârstă de 23 de ani a postat o serie de fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de culoare roșie, aranjată și bucuroasă că se reîntoarce în echipa ”Vorbește Lumea”, emisiunea de la Pro TV.

”Am să vă dau o veste mare! M-am întors în familia ”Vorbește Lumea”!!!🎉 Dacă nu ați văzut încă pe Stories, am zis să vă anunț și aici. Știți că eu postez mai rar, dar și când postez, vă împărtășesc numai lucruri frumoase. Sper că vă bucurați pentru mine și că urmăriți emisiunea, mai ales că acum suntem într-o formulă foarte tare și ne-am făcut GAȘCĂ mare de vară! Vă puuup! ❤️”, este mesajul scris de Viviana Sposub pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Viviana Sposub i-a dat ”palpitații” lui George Burcea. Și-a făcut test de sarcină!

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, s-a fotografiat recent cu un test de sarcină în mână, mărturisind că avea emoții mari în dimineața respectivă! Oare fosta asistentă TV și fostul partener al Andreei Bălan vor deveni părinți? Pe rețelele de socializare, Viviana a postat o imagine în care ținea testul în mână, scriind pe fotografie ”Emoțiile de azi-dimineață”. Să se pregătească, oare, George Burcea să devină părinte pentru a treia oară? Cei doi se înțeleg foarte bine și fanii nu exclud ca aceștia să devină părinți.

Viviana Sposub: ”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil”

Frumoasa Viviana Sposub a spus într-un interviu acordat pentru VIVA că își dorește să devină mămică. Se află într-o perioadă înfloritoare și calmă, iubește mult și mereu și-a închipuit că în jurul vârstei de 22 de ani va fi măritată și va deveni mămică. Dar, așa cum mărturisește și ea, nu toate ”planurile” se potrivesc.

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”, a declarat ea pentru sursa citată.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video youtube

Publicat: 18 Jun. 2021, 10:37 Vedete
Pe aceeași temă