Viviana Sposub așteaptă un copil? Iubita lui George Burcea s-a fotografiat cu testul de sarcină în mână: ”Emoțiile de azi-dimineață”

Publicat: 16 iun. 2021, 08:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Să fie oare surpriza zilei? Viviana Sposub se fotografiase cu un test de sarcină în mână, iar acest lucru i-a pus pe jar pe urmăritorii frumoasei foste asistente TV. Viviana Sposub și George Burcea așteaptă un copil?

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, s-a fotografiat recent cu un test de sarcină în mână, mărturisind că avea emoții mari în dimineața respectivă! Oare fosta asistentă TV și fostul partener al Andreei Bălan vor deveni părinți? Pe rețelele de socializare, Viviana a postat o imagine în care ținea testul în mână, scriind pe fotografie ”Emoțiile de azi-dimineață”. Să se pregătească, oare, George Burcea să devină părinte pentru a treia oară? Cei doi se înțeleg foarte bine și fanii nu exclud ca aceștia să devină părinți.

Viviana Sposub și George Burcea

Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea

În cadrul unui interviu recent, George Burcea a vorbit despre relația cu Viviana, dar și cum a reușit aceasta să îl cucerească. Celebrul actor explică faptul că lucrurile dintre ei s-au petrecut natural, însă începutul a fost destul de greu pentru amândoi.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea.

Viviana Sposub: ”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil”

Frumoasa Viviana Sposub a spus într-un interviu acordat pentru VIVA că își dorește să devină mămică. Se află într-o perioadă înfloritoare și calmă, iubește mult și mereu și-a închipuit că în jurul vârstei de 22 de ani va fi măritată și va deveni mămică. Dar, așa cum mărturisește și ea, nu toate ”planurile” se potrivesc.

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”, a declarat ea pentru sursa citată.

sursă foto: arhivă Ciao, captură  video youtube, Cancan

Publicat: 16 iun. 2021, 08:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă