Alex Dobrescu a aruncat bomba despre Cristina Cioran: „Este însărcinată în 3 luni!” + Cum răspunde acuzaţiilor făcute de actriţă

Publicat: 27 mai 2024, 08:32 Autor: Dora Bazavan Vedete

Telenovela dintre Cristina Cioran și tatăl fetiței sale de 3 ani, Ema, Alex Dobrescu, este pe departe de a lua sfârșit. Chiar dacă vedeta a obținut ordin de protecție împotriva acestuia, iar omul de afaceri este monitorizat timp de 10 luni cu o brățară la picior, declarațiile din partea «încornoratului» și a fostului ei iubit continuă să șocheze.

Într-o intrevenție live în cadrul emisiunii de la Prima TV a lui Cristi Brancu, Alex Dobrescu, care a dorit să facă un anunț. El a intrat în live din fața unei biserici, iar în studio a asistat la discuție și psihologul Radu Leca. Prin telefon, însă doar cu Cristi Brancu, a fost prezentă și Cristina Cioran care a avut reacții, transmise în timp real de realizatorul emisiunii de la Prima TV.

”Cristina Cioran este însărcinată în 3 luni cu Alex Dobrescu, adică cu mine. Asta e știrea pe care voiam să o anunț”,  a șocat fostul partener de viață al actriței, moment în care Cristina Cioran i-a transmis lui Brancu printr-un mesaj faptul că nu este adevărat.

Cum răspunde Alex Dobrescu acuzaţiilor aduse de fosta parteneră

Alex Dobrescu a declarat că o iubește încă foarte mult pe Cristina Cioran și s-ar fi bucurat să devină tată pentru a doua oară cu ea.

”Înseamnă că nu e cu mine în 3 luni. Mesajele pe care mi le-a transmis din spital și testul de sarcină au fost un pamflet ca să poată să mă aducă înapoi. Eu m-am bucurat că aș putea fi tată a treia oară și a doua oară cu ea, pentru că o iubesc din tot sufletul. Și ar fi fost cea mai mare onoare să am încă un copil cu ea. Chiar dacă se rezumă la Ema, momentan, productivitatea noastră, eu tot o iubesc din tot suletul meu”, a mărturisit Alex Dobrescu la Exclusiv VIP.

Întrebat de Cristi Brancu ce crede că vor spune copiii la un moment dat despre toată această situație, el a spus: ”Copilul meu va înțelege că tatăl lui e un om plin de sarcasm, care a declarat niște lucruri ca să provoace puțin în mama ei iubirea pe care o poartă tatălui. Iar acrimonia e doar spre a o aduce înapoi.”

Cât despre ordinele de restricție, Dobrescu consideră că nu le încalcă.

”Nu fac absolut nimic greșit. Aceste măsuri luate de stat îmi aduc practic, nu teoretic, bodyguards gratis. (…) Nu e nicio problemă să nu pot să îmi văd copilul. L-am văzut destul. Copii mei se bucură de susținerea mea financiară și metafizică. Eu pot să îmi asum chestiile astea, astfel încât să fie perfect pe viitor, decât cu jumătăți de măsură în prezent”, mai spune el.

Întrebat de psiholog Radu Leca cât de tare suferă în momentul de față, Alex Dobrescu a răspuns: ”După cum se vede, mai mult sufăr de mine. Nu mi-e foarte ușor, că dezinvoltura mea a fost considerată un reproș la adresa rigidității partenerelor mele de viață. Am crezut că sunt mai deschise la suflet și minte. Poate că demonstrația mea le va căli, șlefui și cizela”.

Cristina Cioran a transmis, la rândul său, prin Cristi Brancu, că susținerea financiară a tatălui fiicei sale e zero și că acesta nu i-a dat niciun ban.

”Te rog să îți transmită income-ul l de la Alex Dobrescu pe Revolut, de la ianuarie până în prezent. Și se elucidează problema. Dacă nu, o să îți transmit eu. Și nu, nu am cum să țin eu cardul ei”.

Legat de cei 100.000 de euro pe care i-a dat Cristina Cioran pentru afacerea lui, Dobrescu a mai punctat: ”Într-o relație care era mai mult decât o căsătorie, crezi că se dau bani cu împrumut? Suta de mii de euro mi-a dat-o mie? Nu ca să ne bucurăm împreună? Toate șprițurile… Nu am plecat cu suta de mii la Saint Tropez. Nu a fost singura contribuție financiară. Am venit și eu și cu contribuție financiară și cu parte creativă”, a ținut Alex Dobrescu să facă lumină și în acest caz.

 

Publicat: 27 mai 2024, 08:32 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×