Viviana Sposub vrea să devină mamă! ”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil”

Publicat: 17 nov. 2020, 09:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Asistenta TV Viviana Sposub și actorul George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de două luni de zile. Pe de altă parte, bruneta se gândește și la a face un copil.

Frumoasa Viviana Sposub a spus într-un interviu acordat pentru VIVA că își dorește să devină mămică. Se află într-o perioadă înfloritoare și calmă, iubește mult și mereu și-a închipuit că în jurul vârstei de 22 de ani va fi măritată și va deveni mămică. Dar, așa cum mărturisește și ea, nu toate ”planurile” se potrivesc.

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”, a declarat ea pentru sursa citată.

Ce spune Viviana Sposub despre ea însăși: ”E ambițioasă și perseverentă, de curând a aflat că e și foarte puternică”

Viviana Sposub s-a autocaracterizat și spune despre ea însăși că este o tânără care încă se descoperă. Are un suflet de copil, un trup sexy, iar cheful de viață e undeva la nivelul unei ”adolescente rebele”. Adoră să se amuze, să cânte, să iubească și să trăiască!

”Viviana e o tânără care încă se descoperă pe sine! E un suflet de copil într-un corp de femeie sexy, cu cheful de viață al unei adolescente rebele. Îi place mult să râdă, să se bucure, să danseze, să cânte, să iubească, să trăiască! Și toate astea le împletește cu dorința arzătoare de a munci și de a realiza lucruri frumoase în viață. E ambițioasă și perseverentă, de curând a aflat că e și foarte puternică”, a mai zis ea.

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 17 nov. 2020, 09:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă