Pas serios în relație! Viviana Sposub, prezentată de George Burcea persoanei pe care o iubește enorm

Publicat: 18 Dec. 2020, 12:49 Vedete

Relația Vivianei Sposub cu actorul George Burcea pare să mai fi trecut încă un pas! Recent, fosta asistentă TV a fost prezentată de iubitul ei unei persoane pe care actorul o iubește enorm. Este vorba despre bunica sa!

Încă un pas a fost făcut în relație! Viviana Sposub a mers la braț cu George Burcea în vizită la bunica sa, acolo unde au și încărcat o imagine împreună pe rețelele de socializare, dar și unde își vor petrece următoarele zile. George Burcea a dus-o pe Viviana Sposub în Botoșani, acolo unde au servit masa și au stat de vorbă.

”Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoți, 6 strănepoți și nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca să-i țină umbră la bătrânețe. Te iubim mult. Cu toții. ❤️”, a scris George Burcea pe internet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea

În cadrul unui interviu recent, George Burcea a vorbit despre relația cu Viviana, dar și cum a reușit aceasta să îl cucerească. Celebrul actor explică faptul că lucrurile dintre ei s-au petrecut natural, însă începutul a fost destul de greu pentru amândoi.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 18 Dec. 2020, 12:49 Vedete
Pe aceeași temă