Vlăduța Lupău, însărcinată pentru a două oară! „O ființă mică… o să mă strige “mămică”

Publicat: 24 mart. 2024, 11:57 Autor: Dora Bazavan Vedete

Fericire mare în familia Vlăduței Lupău! Cântăreața de muzică populară este din nou însărcinată și se pregătește de venirea pe lume a celui de-al doilea copil!

Vlăduța Lupău și-a ales momentul perfect pentru a anunța că o să fie mămică din nou! Artista a susținut un spectacol grandios pe data de 23 martie la Sala Palatului din București. Acesta a fost sold out și a avut invitați pe măsură precum Andra, Nicolae Furdui Iancu, Olguța Berbec, Nicolae Botgros și orchestra Lăutarii din Chișinău dar și mulți alții, prilej cu care artista a dezvăluit că este din nou însărcinată și și-a arătat burtica în toată splendoarea ei, într-o rochie lungă, mulată și foarte sexy.

 „O ființă mică… o să mă strige “mămică”.
O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.
Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe  viață!
În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate… iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casă noastră  și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!
Așadar, minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi  că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.
Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!
Te iubesc, minune. Cu drag, mami!”, a mărturisit Vlăduţa Lupău și pe rețelele de socializare.

Vedetele au felicitat-o pe Vlăduţa Lupău

Mesajele din partea fanilor au început să „curgă, Andra și Adelina Pestrițu au felicitat-o și ele îndelung.

”În seara asta la Sala Palatului am avut parte de o mare surpriză! Vladuța Lupău ne-a dat vestea că este din nou însărcinată! Felicitări! Să vă bucurați de familia voastră frumoasă!”, a fost mesajul transmis de Adelina Pestrițu pentru Vladuța Lupău!

Vladuța Lupău și Adi Rus mai au un băiețel, pe Iair, care va împlini 2 ani pe 6 august, și vor deveni peste câteva luni părinți pentru a doua oară.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 24 mart. 2024, 11:57 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×