Adevărul despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea. Ce s-a întâmplat între cei doi în izolare: ”Viviana a rămas gură cască”

Publicat: 23 Oct. 2020, 09:23 Vedete

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a avansat extrem de repede, deși nimeni nu se aștepta la acest lucru. După ce îndrăgostiții s-au mutat împreună, se pare că sunt pregătiți și de următorul pas în relație.

George Burcea pare că a uitat-o definitiv pe Andreea Bălan. Surse din anturajul celor doi au dezvăluit faptul că Viviana este foarte răsfățată de partenerul său, iar acesta îi face toate poftele eoarece este extrem de îndrăgostit de frumoasa brunetă.

”George are grijă să îi facă toate plăcerile Vivianei. Acum, de când sunt izolați, el se ocupă de tot ce este nevoie în casă, face curat și gătește, o răsfață din cale afară, vrea să arate că nu este omul care a greșit în alte relații și cel din cauza căruia s-a destrămat o familie. De altfel, George are intenții cât se poate de serioase cu Viviana și nici nu le ascunde, iar ea este mai mult decât încântată”, a declarat o sursă din apropierea prezentatoarei TV pentru wowbiz.ro

Pe lângă aceste lucruri, George Burcea i-ar fi mărturisit deja Vivianei într-un moment de intinitate că o iubește: ”Viviana a rămas gură cască. Ea îl place foarte mult pe George, dar George, deja, i-a spus că o iubește. E clar, relația lor e deja avansată și abia așteaptă să se termine Ferma de difuzat, să se vindece de COVID pentru a trece la pasul următor. Acum, parcă, George este dispus să renunțe la multe probleme pe care le are în ceea ce privește divorțul de Andreea Bălan, doar pentru a putea fi, 100%, alături de Viviana”, a mai spus sursa citată.

Care este acum starea de sănătate a lui George Burcea

Starea sa de sănătate este una bună, acesta având mici simptome, precum o durere de cap, în urmă cu câteva zile. La aflarea veștii, George Burcea a declarat:”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”.

Publicat: 23 Oct. 2020, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă