George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună după ce au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus: ”Poate o iau razna”

Publicat: 19 oct. 2020, 13:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

George Burcea și Viviana Sposub au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, iar acum au luat decizia de a sta împreună, pentru a nu-i expune pe cei apropiați la infectarea cu virusul.

Cei doi sunt nevoiți acum să stea în izolare împreună, pentru a nu-i expune pe cei din jur la infectarea cu noul coronavirus. Practic, până în acest moment, cei doi s-au mutat împreună ”de nevoie”. Chiar dacă au o relație amoroasă și se înțeleg foarte bine, cei doi nu au luat decizia de a se muta definitiv împreună, ci pentru a fi în siguranță și pentru a se vindeca.

”Mi-e teamă, pentru că eu n-am stat în viața mea două săptămâni legate cu un bărbat în casă și poate o iau razna. Deocamdată nu ne mutăm împreună, mie îmi place să mai trăiesc viața asta de studentă rebelă. Nu este cazul acum de copii, când va fi, anunțăm noi, m-am răzgândit, nu mai vreau să fiu mamă tânără”, a declarat Viviana Sposub, în cadrul unei emisiuni TV, arată Spynews.

George Burcea a răspuns și el: ”Noi nu locuim împreună, am decis să stăm pe perioada carantinei, pentru că eu stau în casă cu nașul copilului meu și nu am vrut să-l infectez și pe el. Așa că am venit la apartamentul ei”.

Care este acum starea de sănătate a lui George Burcea

Starea sa de sănătate este una bună, acesta având mici simptome, precum o durere de cap, în urmă cu câteva zile. La aflarea veștii, George Burcea a declarat: ”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”.

Publicat: 19 oct. 2020, 13:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă