George Burcea a uitat definitiv de Andreea Bălan : ”Viviana este un punct de sprijin moral pe care l-am găsit, un suflet cald”

Publicat: 22 Oct. 2020, 20:40 Vedete

George Burcea se simte bine deși a fost depistat zilele trecute cu temutul virus Covid 19. Fostul soț al Andreei Bălan are mai mult timp de relaxare în această perioadă și își trăiește din plin începutul poveștii de dragoste cu frumoasa brunetă Viviana Sposub, care l-a făcut să uite de ghinionul pe care l-a avut la sfârșitul relației cu celebra Andreea Bălan. Burcea este încrezător acum și a declarat exclusiv pentru Ciao.ro că Viviana Sposub a apărut în viața lui la momentul potrivit!

George, cum ești? Câștigi Ferma? Cum a fost competiția până acum? 

Chiar dacã mã supãrã un mușchi din cauza oii pe care am cãrat-o în spate și apoi am cãzut în cap, deocamdată starea mea este una bună. Sper să nu se agraveze, iar durerile să nu se accentueze, căci va fi dificil. Competiția a fost destul de acerbă, căci toți cei care au venit în Ferma doresc să meargă până în finală, dar asta nu înseamnă că nu am șansa mea de a câștiga Ferma 2020.

Cu ce băieți te-ai înțeles bine și care ți-au fost dușmani?

M-am înțeles bine cu toți băieții, dar cea mai apropiată relație o am cu camaradul Andrei Stoica. Nu cred că putem vorbi de dușmani… Uite, chiar și cu Chef Toader mă înțeleg foarte bine, deși în momentul în care a intrat a făcut puțin deranj. Consider că mereu poți găsi o cale de mijloc să fii bine cu toată lumea. Asta dacă se dorește și de cealaltă parte, bineînțeles.

Dar cu fetele? Am văzut că te-au cam plăcut aproape toate… De la Ana Lesko la…Viviana!

În mare parte, m-am înțeles foarte bine cu toate fetele. Lesko este o femeie matură, calculată, gospodină, frumoasă și știe cum să își managerieze relațiile cu oamenii din jur, iar asta nu face decât sa fie o energie pozitivă în jurul ei.

Cum e Viviana Sposub pentru tine? Cu ce ochi o vezi acum după ce s-a aflat că sunteți pe bune împreună?

Pentru mine, Viviana este un punct de sprijin moral pe care l-am găsit în Ferma, un suflet cald și omul potrivit la momentul potrivit. Este prima oară când o întâlnesc pe Viviana, iar energia ei a facut ca noi să ne apropiem. Sunt sigur că ambii avem de învățat o lecție din această experiență.

Ce ți-a plăcut din prima la ea?

Îmi plac foarte mult oamenii cu energii bune, pozitivi și care nu spun niciodată: nu se poate, e greu, mai bine nu, las-o așa, fă altceva etc. Dacă vrei să reușești în viață, încearcă să te înconjori de oameni care cred în ei și în tine, nu de oameni „urâcioși”. Oamenii urâcioși te vor transforma și pe tine într-un urât – la propriu și la figurat.

Cum o descrii pe Viviana? Ai găsit la ea ce nu ai avut în relațiile anterioare?

Pentru a descoperi aceste lucruri este nevoie de timp, așa că vorbim după 1 an. Deocamdată nu doresc să fac „n” comparații, ci să ma bucur atât de ea, cât și de această competiție extraordinară în care am avut norocul să intru.

Dacă ar fi să îi faci acum o declarație de dragoste Vivianei, cum ar suna?

 „Te rog, mănâncă tu aceste sarmale, căci viața-n Fermă-i grea, iar eu pot să mai aștept până vom sacrifica curcanul”.

La Fermă ai tot făcut anumite declarații cu privire la fosta ta soție Andreea Bălan. În  ce relație îți dorești să rămâi cu ea, măcar de dragul fetelor voastre?

Având în vedere că din Februarie și până în Septembrie eu nu am dat nicio declarație presei cu privire la noi, am considerat că e timpul nu să atac, așa cum presa a relatat, ci să-mi spun punctul de vedere. Greșit-am oare că am făcut acest lucru?

Problemele mele cu ea le vom rezolva doar noi, chiar dacă mai scapă și în presă anumite lucruri.

De când nu ți-ai mai văzut fetițele? Ella a împlinit de curând 4 ani și s-a bucurat de o petrecere pe cinste. Ai fost marele absent…

Fetele mi le văd în fiecare weekend, iar de Luni până Vineri îmi fac activitățile mele profesionale. Nu voi sta de fiecare dată când merg la ele să anunț public faptul că sunt la fetițe. Este o treabă a mea și o voi ține personală.

Spuneai într-un alt interviu că nu ai venit la Fermă cu gândul de a te îndrăgosti dar că sunt fete frumoase în competiție și că vei da frâu liber sentimentelor! Asta ai făcut, nu? Îți pare rău?

Nu știam ce fete vor fi în competiție și nici nu mi-am propus să mă îndrăgostesc. Faptul că s-a întâmplat așa, nu poate decât să mă bucure, în niciun caz să mă facă să regret sau să fiu supărat.

Ce îți dorești de-acum încolo pentru ține, personal vorbind?

Îmi doresc să fiu sănătos ca să mă ocup atât de proiectele personale, cât și de cele două minuni pe care Dumnezeu mi le-a dat. Dacă nu ești sănătos, orice plan e în zadar.

Dar profesional? Când vei lansa cartea?

Cartea era programată pentru luna Decembrie, dar voi vedea dacă o voi lansa atunci sau nu. Nu mă grăbește nimeni, căci o lansez independent și îmi doresc să fie în cea mai bună variantă a ei, deci avem timp pentru toate….

Ai prieteni mulți pe care te poți baza?

Nu, nu am mulți prieteni, dar am mulți amici și colegi. Prietenia înseamnă intimitate, iar intimitatea împărtășită cu mulți oameni duce la crearea unor dezamăgiri. Prefer să-mi iubesc amicii și prietenii, decât să fiu dezamăgit.

Cum ești tu în afara descrierilor pe care  ți le fac alții?

Dacă ești om cu mine, sunt om cu tine.

Cum sunt pentru tine aceste zile, de când ai fost confirmat cu noul virus – COVID 19?

Având în vedere că acest virus nu a venit cu probleme de sănătate, sunt foarte bine. Mă bucur că voi avea timp pentru scris, citit și vizionat filme, căci am ratat destul de multe în trecutul apropiat.

Cum au reacționat familia/prietenii când i-ai anunțat că ai fost depistat pozitiv?

S-au speriat puțin, dar i-am liniștit spunându-le cã pe Burcea nu-l face un covid. Dupa ce treci prin numeroase situații dificile, covidul e apă de ploaie.

Publicat: 22 Oct. 2020, 20:40 Vedete
Pe aceeași temă