Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea. Ce spune actorul: “Asta mi-a plăcut cel mai mult…”

Publicat: 22 Nov. 2020, 09:22 Vedete

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la filmările emisiunii Ferma, iar de atunci formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz. Deși nimeni nu a crezut la început în relația lor, cei doi nu au ascultat gurile rele și și-au trăit în continuare povesrea de dragoste. Recent, actorul a povestit cum a reușit frumoasa brunetă să îl cucerească.

În cadrul unui interviu recent, George Burcea a vorbit despre relația cu Viviana, dar și cum a reușit aceasta să îl cucerească. Celebrul actor explică faptul că lucrurile dintre ei s-au petrecut natural, însă începutul a fost destul de greu pentru amândoi.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea.

Viviana Sposub i-ar face cunoștință lui George Burcea cu fostul iubit

Amuzat de situație, George Burcea a venit cu o replică: ”Să știi că vei mânca în continuare numai acasă!”. Mai mult decât atât, bruneta a fost întrebată ce ar face dacă cei doi s-ar întâlni cu fostul iubit, la cinema: ”Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine”.

Întrebat ce ar face dacă ar fi nevoit să lucreze în străinătate și să aibă relația la distanță, George Burcea a spus: „Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt. Sincer nu mai cred în relațiile la distanță așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Nov. 2020, 09:22 Vedete
Pe aceeași temă