De ce a dormit George Burcea două luni în mașină, în fața blocului în care stă Viviana Sposub

Publicat: 15 Apr. 2021, 10:53 Vedete

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de câteva luni, după ce s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii Ferma. Relația lor este foarte serioasă, cei doi au planuri mari de viitor împreună, iar mulți dintre fanii lor îi văd și căsătoriți. Recent, actorul a făcut câteva dezvăluiri din trecutul său ce au legătură cu actuala sa iubită.

Puțini sunt cei care știu faptul că George Burcea și Viviana Sposub sunt din Botoșani. Cei doi au locuit în același oraș, iar în urmă cu câteva săptămâni fostul partener al Andreei Bălan a vorbit despre o experiență mai puțin plăcută din viața lui.

”Am stat două luni în fața blocului Vivianei”

Pe când era un adolescent și avea 15 ani, George Burcea ar fi fost păcălit de câțiva prieteni care i-ar fi promis un loc de muncă. Astfel, actorul a fost nevoit să locuiască o perioadă în stradă, mai exact, timp de două luni a dormit într-o mașină veche.

Surprinzător este faptul că autoturismul ar fi fost parcat chiar în fața blocului în care Viviana Sposub locuia cu părinții ei.

”Din întâmplare, m-am întâlnit cu un băiat, vreo 20 de ani și cărare pe mijloc. El venea la bunica, în fiecare vară. Mi-a spus că are o garsonieră, pentru care cerea aproape cât un salariu de la vremea aia. În fiecare seară furam pepeni, dimineața furam pâine. I-am spus că am nevoie de un loc de muncă. M-am angajat cu 250 de lei pe lună la pavaje. După ce făceai pavajele alea, dacă se crăpau dalele, îți scădeau banii și nu mai luai niciun ban.

Am stat la el, îi plătisem și mi-a dat țeapă. Mi-a luat și casetele pe care le aveam cu mine. Am locuit iar pe stradă, un alt prieten mi-a zis că are o mașină veche și am stat două luni de zile în mașina aia, chiar în fața blocului Vivianei”a povestit George Burcea, potrivit cancan.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Apr. 2021, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă