George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan: „Îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare”

Publicat: 19 Apr. 2021, 14:24 Vedete
George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan: „Îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare”

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea părea că s-a terminat. Lucrurile au luat din nou o întorsătură neașteptată, după ce actorul a făcut dezvăluiri halucinante despre fosta sa soție.

George Burcea a avut recent o conversație cu o bună prietenă, în care s-a plâns de relația pe care o are în prezent cu Andreea Bălan.

Actorul a dezvăluit faptul că artista se victimizează la televizor chiar înainte de lansarea unei piese și se folosește inteligent de lucrurile negative din viața sa în scop comercial.

„Am văzut că Andreea iese mereu în presă și se victimizează înainte de a lansa o nouă piesă. Când are piesa, ea vorbește ori despre traume, ori despre tatăl ei care a maltratat-o, ori dă de înțeles că George a fost rău, iar ea o sfântă, iar mai nou despre Keo. Oare publicul nu vede că de 20 de ani această femeie nu face nimic decât să se victimizeze și să încerce să intre sub pielea oamenilor?  Oare «fanii» ei nu văd că este o prefăcută?

Ea își înjură fanii în privat, îi blochează dacă aceștia îl urmăresc pe George sau Viviana și șterge imediat orice comentariu care nu-i convine. La fel a făcut și în podcastul lui Măruță. Imediat ce era un comentariu care nu-i convenea Andreei, era șters. După declarațiile de la Măruță, tatăl ei a declarat clar că Andreea minte”, s-a destăinuit George Burcea, potrivit Cancan .

„Îi  trimitea lui Keo mesaje de împăcare”

În continuare, prietena actorului a mai dezvăluit și faptul că George Burcea i-a povestit cum a fost dat afară de Andreea Bălan chiar în fața fiicei lor.

Pe lângă aceste lucrui, actorul a mai aruncat o bombă. Se pare că, celebra cântăreață i-ar fi trimis mesaje de împăcare lui Keo în timp ce era însărcinată cu primul copil.

„De ce nu spune Andreea Bălan că și-a dat soțul afară din casă în timp ce era cu fetița cea mare de mână? De ce nu spune că țipa în gura mare – «Ieși afară din casa mea», iar Ella repeta după ea aceleași cuvinte? De ce nu spune că ea îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare în timp ce era însărcinată cu primul copil? De ce nu spune că nu-și lasă copiii să doarmă seara cu fostul soț de mai mult de jumătate de an? De ce nu spune că George vine de trei ori pe săptămână la fetițe și are grijă de ele?

De ce nu spune că l-a evacuat pe Săndel din apartamentul din Ploiești, ea a vândut apartamentul, iar Săndel stă acum într-o garsonieră? De ce nu spune că își ia la rost mama atunci când aceasta nu știe să facă anumite lucruri în casă? De ce nu spune că are două bone, mama și George, care vine mereu, iar ea vine doar când fetele sunt îmbăiate și gata de somn și atunci stă tot pe telefon? Pentru că e «cool» să fii victimă?

Andreea i-a dat interzis lui George să-i prezinte o eventuală iubită fetelor în următorii patru ani, dar ea în mai era cu Tiberiu Argint, deși se despărțise de George în februarie/martie, iar Tiberiu era în casa Andreei Bălan din martie, pentru că acesta venea constant la chiriașa Andreei”mai sună mărturisirile pe care George Burcea i le-ar fi făcut prietenei sale.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 Apr. 2021, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă