George Burcea, prima declarație după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. Ce spune tatăl fetițelor celebrei artiste

Publicat: 06 Nov. 2020, 10:41 Vedete
George Burcea, prima declarație după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. Ce spune tatăl fetițelor celebrei artiste

Andreea Bălan a ajuns iar pe patul de spital, după ce a acuzat dureri abdominale groaznice. Medicii i-au descoperit un chist abdominal ce necesita intervenție chirurgicală, dar, cu puțin timp înainte de oprație, aceștia au reușit să îl dreneze.

“M-am internat în spital luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă, să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a scris vedeta pe două dintre imaginile publicate pe Instagram Stories.

George Burcea: „Nu îmi răspunde nimeni”

Actorul George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan, a oferit prima reacție după ce s-a aflat că artista a ajuns de urgență la spital. „Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic. Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele.

Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul Covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău. În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate”, a declarat George Burcea pentru Fanatik.

Sursa foto: Arhiva Ciao

 

Publicat: 06 Nov. 2020, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă