Dani Oțil, înlocuit cu un alt bărbat? Cu cine a apărut Gabriela Prisacariu pe Instagram: „Dacă stai prea mult la filmări”

Publicat: 01 Oct. 2020, 14:43 Vedete

Este cunoscut faptul că Dani Oțil este un prezentator TV foarte apreciat, iar pe lângă acest lucru are și o afacere de succes. Aceste job-uri îi răpesc foarte mult timp, iar din câte se pare iubita vedetei se simte neglijată…

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar când toți credeau că prezentatorul și-a găsit în sfârșit liniștea, frumoasa blondină a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare.

Dani Oțil, înlocuit cu un alt bărbat?

Pentru că blondina nu este atât de ocupată, aceasta a ajuns să stea mai mult singură în casa logodnicul său. Dacă ziua își ocupă timpul cu diferite activități, noaptea intervine o mare problemă… nu are cine să îi țină companie frumosului model.

Astfel, pentru că este o femeie deșteaptă, Gabriela a găsit imediat o soluție în această privință: își petrece nopțile în compania pisicii pe care ea și Dani o cresc cu multă iubire.

„Dani, asta se întâmplă dacă stai până târziu la filmări. Locul tău în pat este ocupat de Gălușcă”, a spus Gabriela Prisacariu pe Instagram.

Dani Oţil se căsătoreşte

Dani Oțil și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Și cu siguranță a primit un răspuns pozitiv, pentru că cea care a făcut totul public a fost chiar Gabriela Prisăcariu, care a postat o fotografie cu bijuteria de pe degetul inelar

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil, scrie Cancan.

 

 

Publicat: 01 Oct. 2020, 14:43 Vedete
Pe aceeași temă