Dani Oțil a vorbit despre copilărie. Ce greutăți a avut de înfruntat prezentatorul de la Antena 1

Publicat: 03 oct. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dani Oțil se poate considera un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, o căsnicie fericită și un băiețel pe care îl iubește enorm. Deși în prezent își poate permite orice lux, viața matinalului de la Antena 1 nu a fost întotdeauna ușoară. Recent, prezentatorul TV a povestit cum a arătat copilăria lui.

Dani Oțil este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. A muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi și recunoaște că a întâmpinat în drumul său spre succes multe obstacole.

Dani Oțil în copilărie

Dani Oțil a vorbit despre copilărie

În timpul adolescenței, Dani Oțil a mai avut o pasiune despre care foarte puțini știu. Acesta juca handbal. În cadrul unui interviu, vedeta de la Antena 1 a mărturisit că uneori a fost nevoit să renunțe la meciurile pe care le avea pentru a-și ajuta familia cu diferite treburi.

La vremea respectivă, obligațiile impuse de părinți erau prioritare. Cu toate acestea, Dani Oțil nu a renunțat așa ușor la visul său, ci a reușit să găsească un echilibru.

„Cel mai rău mă durea când tata îmi spunea că merg la sapă sau la cules sau la mai știu eu ce tăiat de lemne. (…) și nu poate să vină să mă vadă la meci. Jucam handbal în echipa licelului, aici am avut voie, că era cu liceul. De cele mai multe eram și eu (n.r. la treabă). Am ratat multe meciuri pentru că am fost la săpat. Ambiția nu era să le arăt, să le dau peste nas, dar ambiția era să pot în condițiile astea să fac ceva, pentru că în jurul meu aveam copii care nu aveau bunici ca ai mei, rupți în palme tot anul”, a mărturisit Dani Oțil în podcastul postat de Iusti Fudulu pe YouTube.

Câți bani câștigă colegul lui Răzvan Simion la Neatza

Prezentatorul TV este simpatizat de public, iar șefii lui sunt conștienți că merită un salariu pe măsură. Astfel, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Dani Oțil ar încasa, în fiecare lună, 18.000 de lei. Un salariu fabulos, la care mulți angajați din mass-media nici nu îndrăznesc să vizeze. Grație acestei remunerații, prezentatorul își poate permite orice „moft”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 oct. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă