Dani Oțil a recunoscut că a consumat substanţe interzise: ”Am încercat nu o singură dată, de mai multe ori. Nu-mi place, dar…”

Publicat: 15 nov. 2023, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Dani Oțil a recunoscut că a consumat substanţe interzise: ”Am încercat nu o singură dată, de mai multe ori. Nu-mi place, dar...”

Dani Oțil nu are nevoie de prea multe prezentări. Este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune, are o familie frumoasă, o căsnicie fericită şi un băieţel de care este foarte mândru. A reuşit de-a lungul timpului să cucerească publicul cu simţul umorului, dar şi prin faptul că oamenii l-au considerat extrem de cumpătat și la locul lui. Recent, în cadrul unui interviu, prezentatorul de la Antena 1 a făcut unele dezvăluiri la care nimeni nu se aştepta. Iată ce a spus vedeta despre consumul de droguri. 

Atunci când vine vorba de trecutul lui Dani Oţil, mulţi ar putea crede că nu mai există lucruri notabile despre care acesta să nu fi vorbit. Dar recent, fanii lui au avut parte de o mare surpriză. Soţul Gabrielei Prisăcariu a recunoscut în fața tuturor că a consumat substanţe interzise, nu doar o dată, ci de mai multe ori.

Dani Oţil a vorbit despre consumul de droguri

Dani a fost invitat în podcastul găzduit de prietenul său, Mihai Bobonete, acolo unde, printre altele a povestit câteva lucruri despre care nu a mai vorbit niciodată. Îndrăgitul prezentator TV a recunoscut inclusiv faptul că la un moment dat a încercat și el drogurile.

„Nu, doar iarbă am fumat, dar mă adoarme, simt că sunt inutil societății. Asta s-a întâmplat într-o vacanță, am încercat nu o singură dată, de mai multe ori”, a spus Dani Oțil în podcastul lui Mihai Bobonete.

Cum s-a simţit prezentatorul de la Antena 1 după ce a consumat substanţe interzise

Potrivit dezvăluirilor sale, experienţa pe care a trăit-o atunci nu a fost deloc pe placul său. După ce a consumat un anumit drog, Dani Oţil a povestit că se simțea din ce în ce mai moale, dar și foarte relaxat, lucru care nu l-a încântat deloc. Asta pentru că el este un om activ şi energic căruia îi place să facă foarte multe activităţi.

„Dar sunt moale, nu îmi place să fiu moale. Sunt prea relaxat, mie îmi place să fiu activ”, a mai dezvăluit prezentatorul de la Antena 1.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 nov. 2023, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă