Dani Oțil și-a tuns fiul acasă. Gabriela Prisăcariu, reacție haioasă după ce l-a văzut pe micuțul Tiago: ”Promit să nu-i mai las singuri”

Publicat: 14 nov. 2023, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Dani Oțil și-a luat inima-n dinți și și-a tuns singur băiatul acasă. După ”ispravă”, Gabriela Prisăcariu a transmis un mesaj haios pe rețelele de socializare.

Micuțul Tiago, băiețelul matinalului de la Antena 1 și al Gabrielei Prisăcariul, are doi ani, iar până la vârsta asta nu a mai fost tuns niciodată. Motiv pentru care Dani Oțil n-a mai stat pe gânduri, a luat foarfeca și s-a transformat imediat în frizerul micuțului.

Astfel, în timp ce micuțul Tiago stătea cuminte pe scaunul lui, Dani Oțil a reușit să îi taie părul blond și voluminos, împărtășind experiența și cu urmăritorii de pe contul personal de Instagram, prin intermediul unui clip video adorabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Când a ajuns acasă și a văzut ce s-a întâmplat, Gabriela Prisăcariu a rămas de-a dreptul surprinsă și le-a mărturisit fanilor că nu îi va mai lăsa niciodată singuri pe cei doi: „Plec puțin de acasă și se întâmplă asta… Este pentru prima dată când Tiago stă la tuns. Promit să nu-i mai las singuri acasă… Dani Oțil, pentru programări”, a transmis Gabriela Prisăcariu pe Instagram. Dar… rezultatul a fost unul neașteptat! Micuțul Tiago arată adorabil cu noua tunsoare.

Tiago, cu noua tunsoare (sursa FOTO: Instagram)

Gabriela Prisăcariu a trecut prin momente grele după naștere

Soția lui Dani Oțil a făcut câteva mărturisiri în urmă cu câteva luni despre perioada dificilă prin care a trecut după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei. Gabriela Prisăcariu a recunoscut abia după mult timp că a suferit de depresie post-partum.

Nu a vrut să știe nimeni cât de mult suferă ea și a preferat să țină totul ascuns.

„Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru Ego.ro.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 14 nov. 2023, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă