Ce salarii câștigă Răzvan Simion și Dani Oțil! Matinalii sunt răsplătiți cu sume fabuloase

Publicat: 03 Jul. 2020, 13:21 Vedete

Toată lumea îi știe și în apreciază, dar oare ce salarii încasează Răzvan Simion și Dani Oțil la emisiunea pe care o prezintă pe Antena 1? Cei doi prezintă show-ul de ani de zile!

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt doi prezentatori foarte respectați în televiziunea din România. Sunt carismatici, inteligenți, puși pe șotii, dar și serioși atunci când trebuie, căci așa le și cere meseria! Cei doi formează unul dintre ”cuplurile” din showbiz care aduc zâmbetele pe fețele oamenilor încă de dimineață.

Matinalul de la Antena 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, apare pe micile ecrane încă din anul 2008, iar conceptul emisiunii aparțile regizorului Miki Balbae, potrivit informațiilor de pe internet.

Ce salarii câștigă matinalii Răzvan și Dani

Au un public fidel, oamenii sunt foarte receptivi la tot ceea ce fac și prezintă, dar munca din spatele reflectoarelor este, cu adevărat, grea: informație proaspătă, invitați, vedete și materiale noi care să atragă publicul. Iar toate acestea vine cu un preț!

Potrivit Ok! Magazine, se zvonește că Dani și Răzvan, care sunt prieteni de-o viață, ar primi fiecare lunar un salariu de 10.000 de euro.

Dani Oţil, matinalul de la Antenă, se căsătoreşte

Dani Oțil și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Și cu siguranță a primit un răspuns pozitiv, pentru că cea care a făcut totul public a fost chiar Gabriela Prisăcariu, care a postat o fotografie cu bijuteria de pe degetul inelar.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil, scrie Cancan.

 

Publicat: 03 Jul. 2020, 13:21 Vedete
Pe aceeași temă