EXCLUSIV | Alin Oprea, călcat în biserică de soția Medana! „Eu m-am prefăcut afectat!” Artistul a avut o nuntă ca-n basme, cu distincții și lansare de carte!

Publicat: 24 sept. 2023, 12:46 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alin Oprea s-a căsătorit pe 15 septembrie cu aleasea inimii lui, Medana, care îl face super fericit și l-a schimbat aproape radical. Mirii au fost la înălțime, la fel și nunta care a fost una de poveste, un adevărat festival, cu artișți pe bandă rulantă, mulți nași și ținute care mai de care mai deosebite. Fericitul și proaspătul mire ne-a povestit pentru Ciao.ro cum a fost petrecerea și cum s-a lăsat călcat în biserică de Medana!.

Alin, ai avut o super nuntă, cu 10 perechi de nași! Cum a fost, cum v-ați simțit? Ce a lipsit?

Ne-am dorit o nuntă ca-n basme și din fericire așa a și fost. Am muncit mult pentru ca totul să iasă cât mai bine, am organizat în amănunt fiecare aspect și cu ajutorul lui Dumnezeu, povestea acestei nunți s-a scris cu litere de aur. Am trăit momentul la maxim, ne-am bucurat de bucuria celorlalți dar am fost și cu ochii în patru pentru a verifica ca totul să se desfășoare conform planului. A lipsit doar timpul. Această nuntă ar fi trebuit să dureze 3 zile și 3 nopți la câți artișți de valoare am avut iar lumea la 6 dimineața încă era pe ringul de dans.

Alin Oprea, călcat în biserică de soția Medana!

Mireasa a uitat să arunce buchetul dar de furat s-a furat? A fost cu tradiții?

Am preferat o nuntă mai puțin tradițională.
Buchetul ar fi trebuit aruncat, dar mirii, nașii, chiar și nuntașii au avut „amnezie”. Un singur om dacă s-ar fi sesizat, această tradiție ar fi fost împlinită, e un gest frumos. Dar, așa a vrut Dumnezeu.

Ce ai simțit când ai văzut-o pe Medana în rochie de mireasă, la nunta voastră?

Am fost fericit s-o văd pe Medana cea mai frumoasă mireasă, mai ales că este pentru prima oară când îmbracă această rochie. Știam că este visul ei încă de când era fetiță și sunt mândru că eu i l-am împlinit și i-am putut dărui o nuntă de basm.

„Eu m-am prefăcut afectat!” Artistul a avut o nuntă ca-n basme, cu distincții și lansare de carte!

La eveniment tu ai primit niște distincții iar mireasa și-a lansat o carte! A fost practic mai mult decât o nuntă!

După ceremonia religioasă, a avut loc un moment solemn în cadrul căruia am fost decorat cu Crucea de Merit a Ordinului Suveran Templier Sfântul Martin, de către Marele Maestru al Ordinului, Excelența SA Aurelian Roland Boiț și Cavalerii care l-au însoțit, pentru a înmâna distincția.
Mai târziu, Medana și-a lansat primul volum de poezii intitulat „Povestea eternei iubiri”, inspirată din miracolul iubirii și transformării noastre de când ne-am cunoscut. Această carte a fost premiată de Uniunea Scriitorilor pentru debut și apoi făcută cadou la final tururor invitaților, împreună cu albumul „Best Of Talisman 25 ani”.

La cât s-au ridicat costurile petrecerii voastre? Alin Oprea și Medana au avut o nuntă de câte mii de euro?

Această nuntă nu a fost făcută nici ca să impresionăm pe cineva cu lux, opulență și costuri exorbitante și nici ca să ne îmbogățim. A fost o nuntă de suflet pe care am vrut să i-o dăruiesc Medanei pentru faptul că o iubesc infinit și pentru că m-a ridicat de jos când am rămas pe străzi doar în pantaloni scurți. Calitatea acestei nunți a fost măsura respectului pe care îl am pentru invitații noștri care au venit din toate colțurile țării dar și din afară.
Nici o discuție de ordin financiar nu se justifică atunci când vorbim despre un eveniment de suflet.

Ați uitat ceva anume la petrecere din cauza emoțiilor? Am înțeles că nu au reușit să cânte toți artiștii invitați la nuntă. A fost un adevărat festival!

Le mulțumesc tuturor colegilor mei care ne-au fost alături. A fost acolo elita muzicii româneșți. Ca să poată cânta toți invitații noștri ar fi trebuit ca nunta să dureze 3 zile și 3 nopți. Importantă a fost prezența și susținerea lor. Tot respectul și prețuirea noastră.

Unde vă doriți să mergeți în luna de miere? Luați și nașii cu voi?

Vom merge în Tenerife și Bali.

Voi aveți copii din alte relații! V-ați gândit să adoptați unul al vostru, să îl creșteți împreună, pe viitor?

Adopția este un gest extraordinar, nobil, însă noi putem avea oricând un copil al nostru, suntem într-o formă excelentă din toate punctele de vedere. Dacă Dumnezeu ne va face un astfel de dar divin, noi îl vom primi cu tot sufletul.

Acum, că ai făcut nunta mult visată, ce vă mai doriți pentru voi?

Ne dorim o viață fericită, sănatate, iubire și împlinire profesională. Să ne bucurăm de lucruri simple, de familie și de prieteni. Să ne ajutăm părinții și bunicii, să ajutăm copiii aflați în nevoie sau în boală, să facem mai mult pentru cățeii abandonați. Ne dorim să dăruim din iubirea, fericirea și bunăstarea noastră.

Practic tu nu te-ai bucurat prea tare de nuntă pentru că duminică ai și plecat la evenimentele din țară unde aveai cântări! Medana te-a însoțit și ea?

M-am bucurat enorm de nuntă și încă o fac. A doua zi după nuntă cântam deja la Baia Mare. E plăcerea mea să fiu pe scenă și să aduc bucurie în sufletele celorlalți. Nimic nu e prea greu pentru mine ca bărbat și artist. Au fost momente dure, gen deces în familie, boală, accident, etc, dar orice a fost în sufletul meu, mi-am onorat întotdeauna contractele. Fară excepție.
Medana a rămas acasă cu copiii și cu cățeii. Cineva trebuie să se îngrijească și de treburile casei.

Cum ți-ai descrie mireasa după această nuntă?

Cea mai frumoasă mireasă, soția ideală, minunea mea, îngerul meu, femeia puternică din spatele meu și prietena mea cea mai bună. Noi suntem două jumătăți din același suflet, care acum s-au reunit într-un întreg.

Cine pe cine a călcat în biserică? Cine o să conducă la voi acasă, mirele sau mireasa, și cine ia cele mai importante decizii pentru familia voastră?

Ea pe mine, la insistențele nașelor, iar eu m-am prefăcut „afectat”. A fost evident o joacă în care am intrat amândoi pentru amuzament.
La noi nu conduce nimeni. Ne sfătuim, venim cu idei și este luată cea mai bună decizie, bazată pe raționament și intuiție. Funcționează perfect.

Publicat: 24 sept. 2023, 12:46 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă