Surpriză de proporții pentru Alin Oprea! Iubita artistului a făcut un gest care l-a lăsat fără cuvinte

Publicat: 29 nov. 2021, 13:44 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alin Oprea a avut parte de o triplă aniversare și a fost sărbătorit de prieteni și oamenii dragi! Artistul a împlinit 50 de ani de viață, 25 de ani de carieră și a avut și primul concert din proiectul “Talisman  FilarmoniK”, la Arad, sub bagheta maestrului Marius Hristescu.

Marea surpriză a venit însă din partea jumătății sale, Medana, căreia Alin Oprea i se adresează deja cu apelativul de soție. Medana l-a surprins pe iubitul său pe scenă.

În timp ce publicul din sală îi cânta “La mulți ani”, ea îi aducea un tort aniversar etajat și îl sorbea din priviri. Alin Oprea a fost vizibil emoționat și a mărturisit audienței că este una dintre cele mai frumoase aniversări ale lui. Dar și faptul că este un om împlinit din punct de vedere sentimental și profesional. Artistul i-a mai mulțumit lui Dumnezeu pentru faptul că a trimis în viața lui ”un înger păzitor”. O femeie care i-a fost aproape și l-a susținut în cele mai dificile momente.

De la Medana am primit un rozar personalizat, din aur galben plus aur negru, cu cruce și o inimioară pe care scrie „I love You!”. Am avut 3 torturi. Unul acasă, noaptea la ora 00:00, unul la concert și unul la petrecerea de după concert”, a spus Alin Oprea pentru CIAO.RO.

Alin Oprea: ”Am rămas fără cuvinte”

La rândul său, iubita cântărețului a ținut să îi întoarcă dragostea și cuvintele frumoase, asigurându-l că îi va sta alături toată viață!

Am rămas fără cuvinte și nu pot decât să îți mulțumesc că exiști în viața mea! Și să te asigur de toată dragostea mea necondiționată. De faptul că te voi susține în continuare, în toate proiectele. Că te voi ajuta să crești, pe toate planurile, dar mai ales, că îți voi fi alături până la final! Te iubesc!”, a mărturisit emoționată Medana, căruia Alin Oprea îi spune soție. Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este dacă cei doi s-au căsătorit sau nu în secret!

 

Publicat: 29 nov. 2021, 13:44 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×