Alin Oprea s-a căsătorit în secret cu Medana? Ce detaliu i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Publicat: 28 oct. 2021, 19:46 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alin Oprea s-a căsătorit în secret cu Medana? Nimeni nu știe încă asta, cert este că cei doi îndrăgostiți  și-au schimbat deja apelativele!

Și-au găsit liniștea și se comportă deja că niște oameni căsătoriți. Alin Oprea și iubita lui Medana au declarat în vara acestui an că vor face pasul cel mare după ce artistul va încheia actele de divorț și va fi un om liber de contract. Acest lucru s-a întâmplat, iar cei doi îndrăgostiți se comportă deja ca un cuplu proaspăt căsătorit.

Alin Oprea nu se sfiește să își declare public dragostea față de iubita lui Medana, alături de care se declară extrem de fericit și căruia îi spune deja soție. Este încântat de faptul că această îi gătește și se simte răsfățat!

Alin Oprea s-a căsătorit în secret cu Medana?

Eu, în extaz, pentru că îmi gătește în sfârșit nevasta, nu soacra! Lăsând gluma la o parte, cam asta înseamnă tihna casei într-o zi minunată de duminică. Iar din binecuvântările toamnei, din grădina mamei mele, Medana a preparat o prăjitură cu măr. Mere coapte caramelizate și compot de măr. Delicii care m-au transpus direct în copilărie. Seară frumoasă tuturor, în armonie și bucurie”,  a fost mesajul transmis de Alin Oprea. În altă ordine de idei, artistul și-a găsit sufetul pereche și răsfățul după care tânjea de mult.

Într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, Alin Oprea mărturisea că a trăit o regăsire profundă când și-a întâlnit jumătatea, adică pe Medana.

Întâlnirea cu Medana a fost una magică. În sensul că am avut sentimentul că mi-am găsit în sfârșit iubita pe care o visasem de o viață. Dar care a rătăcit, asemeni mie, cu alte „misiuni” până acum. Am trăit o regăsire profundă. Totul se potrivea… Fizic, mental, emoțional și spiritual. În prima seară, când ne-am cunoscut, am stat de vorbă vreo două ore. Dar cred că am rostit mai mult de 20 de cuvinte identice, perfect sincronizat. Gândeam și rosteam aceleași lucruri deodată…

”Mi-a dăruit respect atunci când am fost umilit”

Faptul că mi-a dăruit TOTUL, a fost cel mai profund lucru care s-a petrecut în viața mea. Mi-a dăruit Iubirea când am fost tratat cu ură. Mi-a dăruit sufletul ei când al meu era pierdut. Mi-a dăruit tandrețe când eu eram tratat cu agresivitate și mi-a dăruit respect atunci când am fost umilit. Pentru mine este un ÎNGER”, ne-a marturisit acum ceva timp Alin Oprea. Cel care trăiește azi cele mai frumoase momente din viața lui.

Artistului îi merge bine și pe plan profesional, căci pe 30 octombrie, Alin Oprea & Talisman vor concerta alături de Orchestra Filarmonicii la ediția a doua a Balului Comunității Arădene, un eveniment de care Alin este tare mândru.

 

 

Publicat: 28 oct. 2021, 19:46 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă