Calugarul budist care zambeste, desi e mort de mai bine de un an! Pozele astea au facut inconjurul planetei

Publicat: 23 ian. 2018, 10:27 Autor: madalina m. News 3

O serie de imagini absolut incredibile au facut recent inconjurul planetei, iar in acestea poate fi observat un calugar budist care zambeste.

Calugarul budist Luang Phor Pian a murit anul trecut, pe data de 16 noiembrie, in Bangkok, in Thailanda. Acesta avea varsta de 92 de ani atunci cand a decedat si a fost ingropat in apropiere de templul in care a slujit toata viata.

La doua luni de la moarte, Luang Phor Pian a fost insa exhumat, in cadrul unei ceremonii, iar atunci toata lumea a putut vedea ca pe chipul sau exista o expresie senina. Mai mult, acesta dadea senzatia ca zambeste.

Calugarul budist care zambeste, desi e mort de un an
In plus, spre uimirea tuturor, trupul calugarului budist originar din Cambodgia parea sa se fi prezervat atat de bine, inca arata de parca ar fi murit de doar cateva ore, nu de doua luni.

Cei care l-au dezgropat pe Luang Phor Pian au fost adeptii sai extrem de dedicati, care au dorit sa ii ofere o ceremonie speciala.

Totusi, ce i-a uimit cel mai mult pe cei prezenti la acest ritual a fost faptul ca Luang Phor Pian inca zambea, ca si cand ar fi fost inca in viata. Mai mult, traditia budista a cerut ca respectivul calugar sa fie schimbat de haine, inainte ca trupul acestuia sa fie asezat iarasi in sicriu.

Calugarul budist care zambeste, desi e mort de un an

In cadrul ceremoniei, atunci cand trupul neinsufletit al lui Luang Phor Pian a fost prezentat multimii, oamenii au observat ca pe chipul acestuia e prezent un zambet. Toata lumea a facut rapid cateva fotografii, iar respectivele imagini au ajuns pe retelele sociale.

Spre uimirea celor din public, Luang Phor Pian afisa un zambet pasnic, iar specialistii au fost de parere ca acesta intr-adevar a atins un nivel mental exceptional inainte sa moara, ajungand la stadiul de nirvana.

Mai mult, odata ce imaginile au fost publicate pe diverse site-uri, toata lumea a marturisit ca asa arata o persoana care a murit de 36 de ore, nu una care e ingropata de un an.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 23 ian. 2018, 10:27 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă
×