Vedete care au religii ciudate – Angelina Jolie, Tom Cruise sau Demi Moore au ales schimbarea spirituala

Publicat: 18 sept. 2017, 19:30 Autor: D. C. News 3
Vedete care au religii ciudate – Angelina Jolie, Tom Cruise sau Demi Moore au ales schimbarea spirituala

vedete care au religii ciudateVedete care au religii ciudate – Celebritatea ii face pe multi sa isi schimbe perspectiva asupra vietii si uneori chiar credinta. Avem o lista de actori ce au decis sa isi schimbe religia si au facut alegeri destul de ciudate.

Vedete care au religii ciudate – Fie ca vorbim de religii vechi spre care s-au orientat anumite vedete, vie ca au ales religii nou infiintate si foarte ciudate, o multime de actori au decis sa faca schimbari radicale la un anumit moment din cariera lor, din punct de vedere spiritual.

Vedete care au religii ciudate – Angelina Jolie

Angelina Jolie a devenit budista imediat dupa ce a adoptat primul ei copil din Cambodgia. Ea a ales sa aiba religia micutului si sa invete cat mai multe despre ea. Mai mult, a petrecut timp in temple, alaturi de calugari. Si Julia Robert este adepta acestei religii caracterizate in principal prin trasaturi pacifiste si pasnice.

Vedete care au religii ciudate – Tom Cruise

Cel mai celebru caz dintre actorii care si-au schimbat religia este cel al lui Tom Cruise. Actorul este un membru de baza al religiei scientologice. Aceasta religie este una relativ recenta, din 1953, iar bazele ei au fost puse de un scriitor de SF. Cei din aceasta religie nu cred in Iisus, insa cred in extraterestri si in Xenu, un conducator intergalactic.

Vedete care au religii ciudate – Demi Moore

Demi Moore este practicanta devotata a religiei Kabbbahlei. Ea crede intr-un creator al lumii, dar nu crede in Iisus si in nasterea Sa. Mai mult, membri Kabbbalah cred in reincarnare si in iluminarea sinelui pana la atingerea luminii infinitului. Tot in aceasta religie se mai regasesc Madonna si Ashot Kutcher.

Vedete care au religii ciudate – Beyonce

Cel mai nou trend in materie de religii printre vedete este cel de Iluminati. Beyonce una dintre vedetele care si-a declarat apartenenta la acest cult. Ea a afisat deseori semne de Iluminati in timpul concertelor sale, iar specialistii spun ca numele fetitei sale, Blue Ivy, reprezinta o anagrama cu radacini in stiinte oculte.

Publicat: 18 sept. 2017, 19:30 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă