Calugarul budist face un gest socant cand vede lenjerie intima de femei! Ce s-a intamplat la scurt timp dupa ce a fost observat VIDEO

Publicat: 07 feb. 2018, 14:21 Autor: madalina m. Life

Imaginile socante cu calugarul budist au aparut pe retelele sociale si au ingrozit pe toata lumea.

Calugarul budist a fost surprins cu ajutorul unor camere de luat vederi amplasate pe strada si nu a durat foarte mult pana cand a trebuit sa suporte si consecintele.

Acesta poate fi vazut pe o straduta din Suphaburi, in Thailanda, si e imbracat in roba portocalie, specifica acestei religii. Mai mult, are si podoaba capilara rasa, semn ca face parte de ceva timp dintr-un templu.

Calugarul budist face un gest socant cand vede lenjerie intima de femei

Totusi, barbatul a recurs la un gest socant in momentul in care a fost filmat. Imaginile au ajuns in mediul online unde au fost vizionate de mii de ori. Totodata, episodul s-a petrecut la inceputul acestei saptamani.

Calugarul budist poate fi vazut pe respectiva straduta din Thailanda, dar nu pare tocmai in apele sale. Asta deoarece se comporta intr-un mod suspicios si spera sa nu fie prins. In clipa in care observa cateva obiecte de lenjerie intima de femei, se apropie de locul in care acestea sunt puse la uscat.

In doar cateva secunde, calugarul budist isi arata adevarata natura si fura lenjeria intima, pe care o ascunde intr-o sacosa de panza si isi vede de drum. Toate acestea fara sa realizeze ca s-a ascuns degeaba, pentru ca a fost de fapt filmat.

Totodata, calugarul budist din imagini se numeste Theeraphap Worradilok si are 49 de ani. Conducerea templului din care face parte a confirmat rapid ca intr-adevar acesta apare pe acea inregistrare.

Mai mult, dupa ce s-a aflat ca a furat sase perechi de chiloti de dama, acesta a fost dat afara din templul in care slujea. Kittisak Khajornnetikhun, proprietarul casei de unde calugarul budist a furat a descoperit cateva ore mai tarziu fapta, dupa ce a verficat inregistrarile.

Barbatul si-a dat seama ca atat lenjeria intima a sotiei sale lipseste, cat si cea a fiicei lui, dupa ce fusese pusa la uscat pe sarma. A ramas insa foarte socat cand a vazut ca hotul e un calugar budist.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 07 feb. 2018, 14:21 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă