Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios! Cum s-au pregătit mirii înainte de nunta fastuoasă!

Publicat: 30 iul. 2023, 17:41 Autor: Dora Bazavan Vedete

În familia lui Dani Oțil e bucurie mare azi. Prezentatorul TV și soția lui, se cunună și la biserică, în fața lui Dumnezeu. A fost un weekend plin pentru ei. Cei doi soți au fost ieri la o nuntă, înainte de petrecerea lor, iar astăzi se distrează chiar la nunta lor, care se anunță a fi una cu fast și la care sunt așteptați mulți invitați. 

Mireasa și mirele se distrează încă de dimineață și fac tot felul de postări haioase pe Instastory. Gabriela Prisăcariu a postat o poză cu Dani Oțil, din camera fiului lor, Tiago, dormind pe jos, lângă pătuț, cu mesajul „Mirele de pregătește intens de nuntă!”, a fost așteptată apoi cu dulciuri și eclere scumpe când s-a dus să se aranjeze pentru ziua cea mare, să-și facă machiajul și părul, apoi a mâncat salată de boeuf pentru a prinde energie mai mult și i-a dansat puțin lui Dani Oțil pe o melodie de populară haioasă, cântând totodată și ea: „Adio dietă, am verighetă, nu mai țin cont de siluetă. Mănânc friptură la grătar, fără grijă la cântar”, spre amuzamentul lor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat azi religios!

„Acel moment când cu o zi înainte de nunta ta, trebuie să mergi la o nuntă! Să înceapă petrecerea! Să nu bei mult, te rog!”, i-a spus ieri mireasa Gabriela Prisăcariu lui Dani Oțil, în timp ce mergeau la o nuntă.

Buni prieteni cu prezentatorul matinalului de la Antena 1 și soția lui, Roxana Ionescu, „Mama Natură”, alături de partenerul ei de viață, Tinu Vidaicu, rămân în continuare nașii cuplului. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin iar fericiții miri abia așteaptă să ajungă la petrecere și să se distreze până în zori alături de invitații lor.

Dacă la cununia civilă de pe 15 mai 2021, frumoasa mireasă era însărcinată cu fiul ei și al lui Dani Oțil, Tiago, acum, superbul băiețel blond și creț al cuplului, va fi prezent, atât cât va putea, la petrecerea de nuntă a părinților săi.

Mirii au fost impecabili la biserică

Pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui, mirele Dani Oțil a mers pe o variantă de costum elegantă, rafinată, un black tie cu revere de 9 cm, o vestă elegantă care alungește partea corpului, nelipsitul papaion negru, din mătase naturală, necesar pentru ceremonie, pantaloni în sistem de prindere pe bază de catarame, monograme pe pantaloni cât și în interiorul sacoului, butonii de la cămașă au fost aleși cu piatră onix, la fel de rafinați precum ținuta de mire a prezentatorului TV.  Nici mireasa nu s-a lăsat mai prejos, fiind atracția nunții și a evenimentului, purtând o rochie albă, lungă și diafană, cu voal,  cu trenă și buchet alb, afișând un zâmbet larg și fiind condusă în biserică și la altar de nașul său, Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu. Imagini de la nunta pe CANCAN.RO.

Sursa foto: Instagram si Cancan.ro

Publicat: 30 iul. 2023, 17:41 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×